TRE BLE TIL FIRE: Emilie de Ravin og ektemannen jubler av lykke. Foto: NTB Scanpix
TRE BLE TIL FIRE: Emilie de Ravin og ektemannen jubler av lykke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Emilie de Ravin:

«Lost»-stjernen ble mamma igjen

- Vi er så glade over at du endelig er ute og kan leke med oss.

Publisert

Den australske skuespilleren Emilie de Ravin (36) fikk sitt store gjennombrudd i den populære TV-serien «Lost» som gravide Claire Littleton i 2004.

Privat ble hun mamma for andre gang da hun og regissør-forloveden Eric Bilitch fikk en sønn søndag.

- Theodore Kubrick de Ravin-Bilitch ble født hjemme 9. desember. Velkommen til verden nydelige gutt! Vi er så glade over at du endelig er ute og kan leke med oss! Vi elsker deg så høyt, Theo, deler den nybakte moren med fansen på Instagram.

I mars 2016 fikk paret datteren Vera Audrey (2 1/2) sammen, og fire måneder senere forlovet de seg.

- Mor var fantastisk, Vera er helt i hundre over å ha blitt storesøster, og vi er forelsket i baby, Theo, skriver den stolte faren på sin Instagram-profil etter fødselen.

Vant flere priser

Det er nå rundt 14 år siden «Lost» begynte å rulle over TV-skjermene.

Serien tok for seg en gruppe mennesker som på mirakuløst vis overlevde et flyhavari, og endte opp på en tilsynelatende øde øy i Stillehavet.

KJENT GJENG: I 2005 vant Lost en Emmy for beste drama-serie. F.v: Emilie de Ravin, Dominic Monaghan, Maggie Grace, Naveen Andrews og Josh Holloway. Foto: NTB Scanpix
KJENT GJENG: I 2005 vant Lost en Emmy for beste drama-serie. F.v: Emilie de Ravin, Dominic Monaghan, Maggie Grace, Naveen Andrews og Josh Holloway. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Med en blanding av mystikk, eventyr, drama, romanse, og science fiction, var det en oppskrift til suksess, og «Lost» ble belønnet med både Emmy- og Golden Globe-statuetter.

I likhet med flere av de andre stjernene fra TV-serien, er Ravin kjent for å verne om privatlivet sitt.

MOTSPILLERE: Emilie de Ravin sammen med «Remember Me»-motspiller Robert Pattinson på filmens premiere i 2010. Foto: NTB scanpix
MOTSPILLERE: Emilie de Ravin sammen med «Remember Me»-motspiller Robert Pattinson på filmens premiere i 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer

Men etter at «Lost» ble tatt av skjermen i 2010, så har den søte blondinen blant annet gjort suksess med filmer som «Remember Me», sammen med Robert Pattinson (32), samt med dramaserien «Once Upon a Time».

LES OGSÅ: - Han planlegger å fri til henne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer