LOST: Naveen Andrews

Alias Sayad

KUL FYR: Naveen gatelangs i Hollywood. Foto: All Over Press
KUL FYR: Naveen gatelangs i Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Naveen Andrews (37) har levd et turbulent liv med årelangt misbruk av både alkohol og narkotika. Han har indiske røtter, men er født og oppvokst i England.  Som 16-åring hadde han en affære med mattelæreren sin. Forholdet resulterte senere i en sønn som i dag bor sammen med moren sin i England.


Naveen hadde allerede utviklet et stort rusproblem, men skuespillertalentet hans ga ham et stipend til en dramaskole i Lonon. Deretter fulgte en rekke roller i film- og tv-serier. Han spilte blant annet i "Den engelske pasienten" og i det erotiske dramaet "Kama Sutra: A tale of love".  Innspillingen av filmen gjorde rusproblemet hans enda verre.  Filmen ble innspilt i India,og der startet misbruket av heroin. - I India finnes heroion i sin reneste form. Jeg brukte alt, sier han.


Andrews ble så avhengig av dop at da filmen kom på kino fikk han ikke flere roller. Først da han flyttet til USA i 1998 og traff siff sin nåværende samboer, filmstjernen Barbara Hershey (58), klarte han å slutte.


- Jeg innså at det finnes alternative levesett til mitt gamle liv. Jeg er dypt takknemlig for at jeg har innsett det, sier kjekkasen.

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer