LOST: Joshua Lee Holloway

Alias James "Sawyer" Ford

Publisert
Sist oppdatert

Med sin beskjedne stil og sørstatsjarm har Josh Holloway (36)  tatt Hollywood og resten av verden med storm. I 17 år hadde han kjempet for å bli skuespiller, og han var på full fart inn i eiendomsmeglerbransjen da rollen som Sawyer dukket opp. I dag er han en av TV-universets mest sexy menn, men veien fra å plukke døde høns på en hønsefarm i ungdommen til å bli stjerne i Hollywood har vært lang.


Kjekkasen ble født i California, men vokste opp i Georgia, og det var her han utviklet sin karakteristiske sørstatsdialekt. Det var dialekten som gjorde det vanskelig for ham å få roller, og han måtte jobbe en del for å ta bort den verste aksenten før rollen i LOST.


Ingen blir vel forundret over å høre at Josh hadde stor suksess som modell før han gikk til filmen. I 2005 kåret magasinet "People" ham til en av verdens 50 vakreste mennesker.


 Holloway er en adrenalinjunkie som elsker å hoppe i fallskjerm, stå på snowboard og kjøre motorcross. Samtidig koser han seg også med seiling og å spille på gitaren sin. Josh er dessuten litt av en filmelsker, og favoritten er "The Shining" (1980).


For tiden bor Josh på Hawaii sammen med kona Yessica Kumula. Han fridde til henne samme dag som opptakene til LOST-piloten var ferdig, og giftet seg på Hawaii i oktober 2005.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer