DRØMMEROLLE: Evangeline spiller den tøffe og vakre Kate i LOST. Foto: All Over Press
DRØMMEROLLE: Evangeline spiller den tøffe og vakre Kate i LOST. Foto: All Over PressVis mer

LOST: Evangeline Lilly

Alias Kate Austin

Evangeline Lilly er en av de mest lovende, unge skuespillerne i Hollywood. Hun ble født i Canada i 1979, og skjønnheten har tidligere reist rundt i verden som misjonær. Hun bodde blant annet i en gresshytte på Filippinene mens hun jobbet for FNs fredskorps.


Før hun slo gjennom i LOST hadde hun hatt roller i  "Judgement Day" og "Kingdom Hospital". Ingen av rollene krevde noe særlige skuespeillertalent, siden Evangeline spilte lik begge steder. Det var først i rollen som mystiske Kate Austin i LOST at hun fikk prøve seg muntlig foran kamera. 


27-åringen har alltid vært veldig samfunnsegasjert, og grunnla og drev en  verdensutviklings- og menneskerettighetskomité ved universitetet hun gikk på på.  Hun har også vært aktiv i ulike barneprosjekter. Lilly er kunstnerisk anlagt og snakker flytende fransk. Hun sier hun elsker å skrive, lese, male, høre på musikk og å reise.


Evangeline giftet seg i 2003, men forlot mannen ett år senere da hun dro til Hawaii for å starte innspillingen av LOST. Nå er hun sammen med kollega Dominic Monaghan!