LOST: Evangeline Lilly

Alias Kate Austin

DRØMMEROLLE: Evangeline spiller den tøffe og vakre Kate i LOST. Foto: All Over Press
DRØMMEROLLE: Evangeline spiller den tøffe og vakre Kate i LOST. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Evangeline Lilly er en av de mest lovende, unge skuespillerne i Hollywood. Hun ble født i Canada i 1979, og skjønnheten har tidligere reist rundt i verden som misjonær. Hun bodde blant annet i en gresshytte på Filippinene mens hun jobbet for FNs fredskorps.


Før hun slo gjennom i LOST hadde hun hatt roller i  "Judgement Day" og "Kingdom Hospital". Ingen av rollene krevde noe særlige skuespeillertalent, siden Evangeline spilte lik begge steder. Det var først i rollen som mystiske Kate Austin i LOST at hun fikk prøve seg muntlig foran kamera. 


27-åringen har alltid vært veldig samfunnsegasjert, og grunnla og drev en  verdensutviklings- og menneskerettighetskomité ved universitetet hun gikk på på.  Hun har også vært aktiv i ulike barneprosjekter. Lilly er kunstnerisk anlagt og snakker flytende fransk. Hun sier hun elsker å skrive, lese, male, høre på musikk og å reise.


Evangeline giftet seg i 2003, men forlot mannen ett år senere da hun dro til Hawaii for å starte innspillingen av LOST. Nå er hun sammen med kollega Dominic Monaghan!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer