LOST: Emilie de Ravin

Alias Claire

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 18:  (L-R) Actresses Emilie de Ravin, Maggie Grace and Evangeline Lilly pose with the Emmy for Outstanding Drama Series in the press room at the 57th Annual Emmy Awards held at the Shrine Auditorium on September 18, 2005 in Los Foto: All Over Press
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 18: (L-R) Actresses Emilie de Ravin, Maggie Grace and Evangeline Lilly pose with the Emmy for Outstanding Drama Series in the press room at the 57th Annual Emmy Awards held at the Shrine Auditorium on September 18, 2005 in Los Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Australske Emilie de Ravin vokste opp i Melbourne, og begynte å danse ballett som ni-åring. Da hun var 15 kom hun inn på en prestisjefylt ballettskole i Australia, og det var da hun bestemte seg for å bli skuespiller.


Bare en måned etter ankomsten til Los Angeles noen år senere fikk hun sin første TV-rolle, noe som igjen ga henne en av hovedrollene i Stephen King-grøsseren "Carrie".  LOST-regissørene må ha likt det de så, og tilbød henne å gi liv til rollefiguren Claire. Kort tid etter visste hele verden hvem de Ravin var.


Privat er hun forlovet med Josh Janowich (25), en amerikansk manusforfatter som drømmer om å bli regissør. Mens alle de andre hovedkarakterene i LOST har flyttet til Hawaii under innspillingen, tviholder de Ravin på parets hjem i LA.


- Mesteparten av inntekten min går til flybilletter frem og tilbake, ler hun. - Jeg kunne valgt å bo på hotell, men jeg reiser hjem til Josh og hunden min Bella så ofte så mulig. Det er der jeg har livet mitt.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer