LOST: Dominic Monaghan

Alias Charlie

STJERNE: Dominic ble verdenskjent som hobbit i Ringenes Herre-filmene. Foto: All Over Press
STJERNE: Dominic ble verdenskjent som hobbit i Ringenes Herre-filmene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dominic Monaghan var kanskje best kjent som hårete hobbit i Ringenes Herre-triologien, men så dro han i land rollen som rockegitaristen Charlie i Lost. Det ga ham internasjonal suksess og mer draget på damene enn noen gang tidligere. Nå sier ryktene at han har fridd til medskuespiller Evangeline Lilly og fått et rungende "JA".


Monaghan ble født i Berlin og vokste opp i Manchester i England. Han er levende opptatt av miljøvern, ville dyr og fotball. Favorittlaget er selvfølgelig Manchester United. Som aktiv surfer har han hatt det som plommen i egget under innspillingen av Ringenes Herre på New Zealand og LOST på Hawaii.

Dominic er et stort beatlesfan, og forguder John Lennon. Den dagen Dominic fylte fire år ble John Lennon skutt; 8. desember 1980. Mange har nok sett tatoveringen han har i serien "Living is easy with eyes closed", den er ekte. Han tror dessuten at han har funnet sin Yoko Ono i Evangeline Lilly.

Dominic legger ikke skjul på at han, i likhet med Charlie, har prøvd marijuana,og andre hallusinogener.


- Beatles brukte dop for å finne seg selv, det fjerner noe av det menneskelige egoet,  forteller han. - Lennon la aldri skjul på at han brukte narkotika, og derfor vil heller ikke jeg legge skjul på å ha prøvd det.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer