Lori Loughlin:

Løslatt mot svimlende kausjon

Stjernen er siktet etter omfattende universitetsskandale.

LØSLATT: Skuespiller Lori Laughlin skal være løslatt etter å ha betalt en svimlende høy kausjon. Hun anklages for å bedrageri for å få sine to døtre inn på prestisjeuniversitet. Her er hun med døtrene Bella og Olivia i 2017. Foto: NTB scanpix
LØSLATT: Skuespiller Lori Laughlin skal være løslatt etter å ha betalt en svimlende høy kausjon. Hun anklages for å bedrageri for å få sine to døtre inn på prestisjeuniversitet. Her er hun med døtrene Bella og Olivia i 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Tirsdag kunne en rekke medier melde at flere kjente personligheter i USA er siktet for svindel og bedrageri i operasjonen som har fått navnet «Operation Varsity Blues».

Årsaken er at de omkring 50 involverte skal ha betalt millionvis for å sikre barna sine plass på prestisjeuniversiteter som Yale, Stanford, Goeorgetown og The University of Southern California.

Blant de siktede er skuespillerne Felicity Huffman (56) og Lori Loughlin (54). Nå er Loughlin løslatt med tillatelse til å reise til Canada, hvor hun for tiden holder på med et filmprosjekt. Det melder flere internasjonale medier.

Det hadde sin pris.

Fikk tilbake passet

Skuespilleren, blant annet kjent fra tv-serien «Full House», skal ha måttet punge ut hele én million dollar, mer enn åtte millioner kroner, for løslatelsen, etter å ha møtt i en føderal domstol i Los Angeles.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer