Løslatt etter politiavhør

TV-profil Kristian Valen ble lørdag pågrepet med pistol på Aker Brygge.

PÅGREPET: Lørdag ble Kristian Valen pågrepet på Aker Brygge i Oslo for ulovlig bevæpning på offentlig sted. Selv hevder han at det var snakk om et lekevåpen i forbindelse med innspillingen av en sketsj.  Foto: NTB scanpix
PÅGREPET: Lørdag ble Kristian Valen pågrepet på Aker Brygge i Oslo for ulovlig bevæpning på offentlig sted. Selv hevder han at det var snakk om et lekevåpen i forbindelse med innspillingen av en sketsj. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag morgen ble komikeren Kristian Valen (41) pågrepet på Aker Brygge i Oslo for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

Det var VG.

Rådal opplyser at våpenet var plombert, men at de likevel ser alvorlig på situasjonen.

Etter avhørene vil politiet ta stilling til om Valen vil bli fremstilt for varetekt.

Saken fortsetter under bildet.

Politi hjemme hos Valen

Tiltalen som snart skal opp i retten stammer fra en konfrontasjon Kristian Valen hadde med politiet i februar i år. Politiet var hjemme hos Valen etter anmodning fra ambulansesentralen, som ønsket bistand. Valen kontaktet selv ambulansesentralen på grunn av uhell der samboeren skadet seg. Politiet var på stedet med fem mann, og Valen skal ha blitt provosert av det store politioppbudet.

- Vi var ikke populære da det var politiet som kom. Litt aggresjon ble det, sa stasjonssjef Tore Soldal til Dagbladet etter hendelsen, men understrekte at politiet ikke var der på grunn av et straffbart forhold.

Saken fortsetter under bildet.

Men saken utviklet seg da Kristian Valen tok både bilder og video av politimennene, og la ut en melding på Facebook hvor han utlovet dusør til dem som hadde informasjon om de aktuelle politibetjentene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer