Løser Rubiks kube med føttene

«Norske Talenter»-Vidar fikk publikum til å klype seg i armen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Leketøyet Rubiks kube - som går ut på å samle alle biter av en farge på hver sin side ved å vri på den - har satt grå hår i hodet på tusenvis av nordmenn, siden den ble lansert for første gang i 1974.

Men for noen er det fargekoden lettere å knekke enn andre. Det gjelder blant annet «Norske Talenter»-deltageren Vidar Klungre (24), som har spesialisert seg på å løse Rubiks kube kun med hjelp av føttene.

I fredagens episode viser han sine kunster for imponerte dommere og publikummere i TV 2s talentkonkurranse.

- Jeg håper du er flink til å vaske føttene dine, spøker dommer Mia Gundersen etter at hun blir bedt om å blande kuben i et tilfeldig mønster.

Et minutt og fire sekunder senere kan 24-åringen - som tidligere har vunnet fysikk-NM og deltatt i matematikk-OL - strekke armene i været.

Om kube-stuntet er nok til å gå videre i «Norske Talenter» ser du på TV 2 fredag kl 20. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Norske Talenter-dommerne klarte ikke å holde latteren tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer