Lorenzo Lamas giftet seg med sin 29 år yngre kjæreste

Lorenzo Lamas ble smidd i hymens lenker for femte gang på stranden i Mexico.

<strong>NYGIFT:</strong> Lorenzo Lamas og Shawna Craig giftet seg med nære venner og familie tilstede i Mexico i helgen.  Foto: Black Sheep/FLS
NYGIFT: Lorenzo Lamas og Shawna Craig giftet seg med nære venner og familie tilstede i Mexico i helgen. Foto: Black Sheep/FLS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Falcon Crest»-stjernen Lorenzo Lamas (53) vakte oppsikt da han i februar i fjor forlovet seg med Shawna Craig (24), som er yngre enn hans eldste datter Shayne (25).

Men 53-åringen mente alvor med frieret, og i helgen giftet han seg i Cabo San Lucas i Mexico, skriver Perez Hilton.
 
Se bilder fra bryllupsfesten nederst i saken.

Lorenzos datter Shaye, som er gravid med sitt første barn, sier hun er glad på farens vegne.

- De er begge veldig lykkelige og virker veldig forelsket, så selvfølgelig har de min velsignelse, sier hun til Perez Hilton.

Paret giftet seg i en romantisk seremoni på stranden i Mexico, og mens Craig hadde på seg en klassisk, hvit brudekjole, hadde brudgommen hvite bukser og flip-flops på beina.

Dette er imidlertid ikke første gang skuespilleren gifter seg. Lamas har nemlig vært gift hele fire ganger tidligere, og har seks barn med tre forskjellige kvinner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Vill affære med 14 år yngre stjerne 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer