Lorentzens uekte datter beholder navnet

Prinsesse Ragnhilds ektemann tapte kampen mot elskerinnens datter.

VAR UTRO: Erling Lorentzen var utro mot prinsesse Ragnhild med en 24 år yngre kvinne. Foto: SCANPIX
VAR UTRO: Erling Lorentzen var utro mot prinsesse Ragnhild med en 24 år yngre kvinne. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: I 2007 ble det klart at Prinsesse Ragnhilds ektemann Erling Lorentzen (87) likevel ikke er far til sin tidligere elskerinnes datter, Heloise (23).

Da det ble kjent at hun ikke var datteren, ville Lorentzen også nekte Heloise å bruke hans etternavn. Men ifølge Her og Nå viser det seg at Heloise fortsatt bruker Lorentzen til etternavn, og den norske milliardæren skal ha innsett at kravet  om navnebytte ikke ville føre fram.

- England har meget liberale navnelover, og enhver person kan ta Lorentzen-navnet om han eller hun måtte ønske det. Det hadde derfor ingen hensikt å kreve at Heloise skulle fjerne Lorentzen i sitt navn da hun i neste øyeblikk lovmessig kunne ta det tilbake, sier Lorentzens sekretær Randi Færden til Her og Nå.

Den pikante farskapssaken ble først referert i den brasilianske avisen "Jornal do Brasil", som i 2006 mente å kunne avsløre at den norske industrimagnaten hadde et barn på si.

På 80-tallet hadde Lorentzen et forhold i London til den 35 år yngre trebarnsmoren Cristina Carneiro-de-Mendonca Eastwood. Forholdet var slutt da den brasilianske kvinnen fortalte Lorentzen at hun var gravid og påsto at han var faren. Lorentzen ble lamslått og av frykt for skandalisering av kone, familie og kongehuset, valgte han å skrive under på farskapspapirene og betale millioner for jentungens oppvekst.

Etter hvert tvilte han på at han var barnets far, og da han i 2004 fikk overtalt trebarnsmoren til å la datteren ta en DNA-test, fikk han svaret at han ikke var jentas far.

Men elskerinnen stod på sitt og forlangte nye DNA-tester. i 2007 ble imidlertid Lorentzen frikjent en gang for alle.  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Lorentzen er ikke faren