NORGESAKTUELL: 24. juni opptrer Loreen på Ullevaal Stadion i Oslo i forbindelse med det nye arrangementet Rimi Bowl.  Foto: Reuters
NORGESAKTUELL: 24. juni opptrer Loreen på Ullevaal Stadion i Oslo i forbindelse med det nye arrangementet Rimi Bowl. Foto: ReutersVis mer

Loreen skal fylle Ullevaal

Eurovision-vinneren Loreen spiller sammen med flere norske artister på Norges «superbowl».

SEOGHØR.NO: Etter at hun knuste Rybaks gamle rekord med 18 tolvpoengere under Eurovision-finalen i Baku i mai kommer nå Loreen (28) til Norge for første gang. Hun er en av artistene som skal delta under Norges nye «superbowl» – Rimi Bowl.

Butikkkjeden har laget en norsk versjon av det stjernespekkede amerikanske sportsarrangementet for å få opp publikumsinteressen i norsk fotball. 24. juni er målet å fylle Ullevaal Stadion og lage et forrykende show for å trekke folk til fotballbanen.

I tillegg til Loreen vil også Karpe Diem, Alexandra Joner og cheerlederne Viqueens underholde nordmenn og skape blest om fotballen.

- Jeg håper folk tar turen til Ullevaal. Det blir et forrykende og eksplosivt show som folk ikke vil glemme. Madonna løftet taket, mens Janet Jackson hadde en mye omtalt puppeglipp under Superbowl i USA, vi får se hva vi kan få til her hjemme, sier Alexandra Joner i en pressemelding.


Rimi-direktør Thor Linge lover tidenes fest.
 
- Vi har ett mål - og det er å fylle Ullevaal. Vi feirer Rimi nummer 300 og inviterer hele Norge til tidenes fest under kampen mellom Vålerenga og Stabæk. For 50 kroner får du Skandinavias største stjerner live og slaget om Østlandet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var bare «so wrong»