Loreen klar for norsk MGP

– Loreen er, i likhet med Alexander Rybak, en av de mest populære ESC-vinnerne de siste 20 årene, derfor er det veldig stas at hun ville komme hit.

KLAR FOR SPEKTRUM: Fjorårets Eurovision-vinner Loreen blir lørdag å se på scenen under den norske MGP-finalen i Oslo Spektrum. Foto: STELLA PICTURES
KLAR FOR SPEKTRUM: Fjorårets Eurovision-vinner Loreen blir lørdag å se på scenen under den norske MGP-finalen i Oslo Spektrum. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Få med deg Seoghør.nos direktesendte MGP-studio fra Oslo Spektrum lørdag kl. 19.30.

SEOGHØR.NO: Den svenske artisten Loreen gikk helt til topps i fjorårets internasjonale finale i Eurovision Song Contest.

Nå har hun takket ja til å opptre i lørdagens norske MGP-finale i Oslo Spektrum som gjesteartist i pausen.

Loreen skal fremføre låta «My Heart Is Refusing Me» som er hennes tredje singel fra debutalbumet «Heal». 

– Loreen er, i likhet med Alexander Rybak, en av de mest populære ESC-vinnerne de siste 20 årene, derfor er det veldig stas at hun ville komme hit til MGP-finalen. Vi inviterte henne hit fordi vi ønsker å gi MGP-publikummet en ekstra godbit, i tillegg til våre ti knallsterke finalister, sier NRKs prosjektleder for MGP, Stian Malme.

Tradisjonens tro kommer også fjorårets vinner av den norske MGP-finalen på scenen lørdag. Tooji skal fremføre vinnerlåta «Stay» og lover et forrykende show.

– Med hele 10 dansere og 12 korister skal vi gi bånn gass. Det blir utrolig stas og ganske nostalgisk å stå på scenen i Spektrum igjen. Publikum skal få et helt nytt gjenhør og gjensyn av låta «Stay», lover Tooji, som gleder seg til finalen på lørdag.

 – Årets finale har så mange dyktige finalister med fantastisk potensiale. Jeg må innrømme jeg har mine favoritter, men det skal jeg ikke røpe. Måtte den beste vinne, sier Tooji. 

LES OGSÅ:  - Jeg var redd Jenny skulle kaste ringen


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer