«Nødt eller sannhet»:

- Løpt naken rundt i huset

I Se og Hørs nye serie gjennomfører kjendiser flaue utfordringer - men hva er det flaueste de har gjort utenfor skjermen?

DRIKKELEK: Sara Emilie Tandberg har aldri gjort noe hun blir skikkelig flau av. Foto: Skjermdump/Instagram
DRIKKELEK: Sara Emilie Tandberg har aldri gjort noe hun blir skikkelig flau av. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se og Hørs nye humorserie «Nødt eller sannhet» er i disse dager i full sving, og flere av kjendisene i programmet har fått bryne seg på både pinlige og drøye oppgaver.

Serien, som allerede er tilgjengelig for Se og Hør pluss-abonnenter, er basert på det populære drikkespillet «Nødt eller sannhet». En ekstra vri i programmet er at man har kombinert leken med en gammel favoritt, nemlig «Flasketuten peker på».

De aller fleste drikkeleker fanges ikke på kamera, så derfor har Se og Hør spurt en håndfull kjendiser om de vil dele det flaueste eller drøyeste de har måttet gjøre i en sånn sammenheng.

- Ga bort en leilighet

Influenser Sara Emilie Tandberg (31) forteller til Se og Hør at hun ikke egentlig har gjort så mye flaut i forbindelse med en drikkelek - mye fordi det skal en del til før hun blir flau.

- Jeg må skuffe deg, jeg har løpt naken rundt huset og badet naken i snøen og sånne ting, men jeg ser ikke på det som sprøtt - det hadde liksom skjedd uansett, sier hun lattermildt.

Den populære duoen Tina og Bettina skal ha gjort noe som for de fleste anses som oppsiktsvekkende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.