Lopez er usikker på fremtiden med Casper

- Jeg har hatt mine utfordringer, sier popstjernen.

PENT PAR: Jennifer Lopez har vært gift tre ganger, og er redd for å mislykkes nok en gang hvis hun velger å gifte seg med sin unge kjæreste Casper Smart.
PENT PAR: Jennifer Lopez har vært gift tre ganger, og er redd for å mislykkes nok en gang hvis hun velger å gifte seg med sin unge kjæreste Casper Smart. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I forbindelse med at Jennifer Lopez (44) denne uken er tilbake som dommer i talentkonkurransen «American Idol» delte hun sine tanker om fjoråret med pressen.

- Jeg har vært omgitt av kjærlighet og familie. Målet mitt var ikke bare å komme ut på andre siden og overleve, men det var å vokse som menneske og som artist. Og det føler jeg at jeg har gjort. Jeg har lært mye, sier hun ifølge Perez Hilton.

Siden oktober 2011 har popstjernen vært sammen med den 18 år yngre danseren Casper Smart (26). I fjor høst svirret det flere bruddrykter rundt dem etter at ikke ble fotografert sammen på flere uker, og en kilde hevdet at gnisten mellom dem var blitt borte.

Paret har likvel holdt sammen. Men på spørsmål om Lopez i fremtiden ønsker å gifte seg med sin unge kjæreste, er hun i tvil.

- Jeg vet ikke. Vi får se. Jeg har alltid hatt troen på ekteskapet som en institusjon, men det er vanskelig. Jeg har hatt mine utfordringer. Jeg tror på kjærligheten, og jeg synes det er det viktigste.

44-åringen har tidligere vært gift tre ganger, og har tvillingene Max og Emme (5 1/2) fra ekteskapet til latinosangeren Marc Anthony (45).

LES OGSÅ: Lopez raser mot operasjonsrykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer