Lopez åpner seg om bruddet

- Jeg har vært singel i et par måneder, avslører Lopez etter bruddet fra sin 18 år yngre kjæreste.

KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Casper Smart fungerte som en flink stefar for Jennifer Lopez to barn Emme og Max. Nå er hun alenemor igjen. Foto: All Over Press
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Casper Smart fungerte som en flink stefar for Jennifer Lopez to barn Emme og Max. Nå er hun alenemor igjen. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden kom nyheten om at Jennifer Lopez (44) og hennes 18 år yngre danse-kjæreste, Casper Smart (27), hadde gjort det slutt.

Paret hadde da vært sammen i to og et halvt år.

Denne uken gjestet den veldreide popstjernen «The Wendy Williams Show», og her åpnet hun seg om det havarerte forholdet.

- Jeg har vært singel i et par måneder, avslørte hun, ifølge UsWeekly.com.

Bare noen dager før bruddet ble kjent, ble Casper bekyldt for å ha vært utro med en transeksuell modell. Men ettersom paret allerede gikk fra hverandre for en stund siden, skal ikke skandalen ha påvirket hans forhold til Lopez.

På spørsmål om hvordan «Jenny From the Block»-stjernen bearbeider sorgen, svarte hun følgende:

- Jeg er en stor sjelegransker, og leser mye selvhjelpsbøker. Jeg leter egentlig alltid etter svar, og åpner gjerne en bibel helt tilfeldig i jakt på svar og veiledning.

Jennifer, som har tvillingene Emme og Max (6) fra ekteskapet med latinosangeren Marc Anthony (45), fortalte også hva hun ser i hos en mulig partner.

- Utseendet betyr ikke så mye for meg. Det handler mer om personens essens, sa hun, ifølge nettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer