Jennifer Lopez:

Lopez (50) delte sexy bikini-selfie

- Jeg ville bokstavelig talt drept for den kroppen.

EVIG UNG: Jennifer Lopez har garantert en av de mest misunnelsesverdige kroppene i Hollywood. Her på fest med forloveden Alex Rodriguez. Foto: NTB Scanpix
EVIG UNG: Jennifer Lopez har garantert en av de mest misunnelsesverdige kroppene i Hollywood. Her på fest med forloveden Alex Rodriguez. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Jennifer Lopez (50), som er mor til tvillingene Max og Emme (11), har aldri lagt skjul på at hun trener hardt og spiser sunt for holde seg i form. Dette gjør hun blant annet for å kunne gi sitt ytterste når hun opptrer for millioner av fans på scenen.

Men at popstjernen har fylt 50 år kan nok likevel for mange være vanskelig å tro.

Søndag viste sangfuglen frem sin veldreide figur og trente mage med en bikini-selfie til sine 114 millioner følgere på Instagram.

Får skryt

I en liten hvit bikini poserer artisten foran et speil, og til tross for alderen har hun fremdeles en figur som mange mennesker bare kan drømme om.

«Avslappet etter å ha ladet batteriene», har hun skrevet som tekst.

Bildet har i skrivende stund fått nesten åtte millioner likerklikk og over 113.000 kommentarer. Og komplimentene lar ikke vente på seg.

- Vakker, skryter supermodellen Naomi (49) etterfulgt av tre hjerter.

- Jeg ville bokstavelig talt drept for den kroppen, men her sitter jeg og spiser potetgull, klager «Jersey Shore»-stjernen JWoww (33).

- Wow! Du gir håp til resten av oss!! Bra jobbet, mama. Jeg må virkelig komme i gang, deler Justin Biebers mor, Pattie Mallette (44).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.