Jennifer Lopez:

Lopez (50) delte sexy bikini-selfie

- Jeg ville bokstavelig talt drept for den kroppen.

EVIG UNG: Jennifer Lopez har garantert en av de mest misunnelsesverdige kroppene i Hollywood. Her på fest med forloveden Alex Rodriguez. Foto: NTB Scanpix
EVIG UNG: Jennifer Lopez har garantert en av de mest misunnelsesverdige kroppene i Hollywood. Her på fest med forloveden Alex Rodriguez. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Jennifer Lopez (50), som er mor til tvillingene Max og Emme (11), har aldri lagt skjul på at hun trener hardt og spiser sunt for holde seg i form. Dette gjør hun blant annet for å kunne gi sitt ytterste når hun opptrer for millioner av fans på scenen.

Men at popstjernen har fylt 50 år kan nok likevel for mange være vanskelig å tro.

Søndag viste sangfuglen frem sin veldreide figur og trente mage med en bikini-selfie til sine 114 millioner følgere på Instagram.

Får skryt

I en liten hvit bikini poserer artisten foran et speil, og til tross for alderen har hun fremdeles en figur som mange mennesker bare kan drømme om.

«Avslappet etter å ha ladet batteriene», har hun skrevet som tekst.

View this post on Instagram

Relaxed and recharged. 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Bildet har i skrivende stund fått nesten åtte millioner likerklikk og over 113.000 kommentarer. Og komplimentene lar ikke vente på seg.

- Vakker, skryter supermodellen Naomi (49) etterfulgt av tre hjerter.

- Jeg ville bokstavelig talt drept for den kroppen, men her sitter jeg og spiser potetgull, klager «Jersey Shore»-stjernen JWoww (33).

- Wow! Du gir håp til resten av oss!! Bra jobbet, mama. Jeg må virkelig komme i gang, deler Justin Biebers mor, Pattie Mallette (44).

- Omg, skriver den amerikanske DJen Diplo (41) enkelt og greit.

- Sinnsykt, mener modell og skuespiller Doutzen Kroes (35).

«Lever et rent liv»

Det kan virke som om Jennifer Lopez har funnet den etterlengtede ungdomskilden. Men «On the Floor»-sangeren, som er forlovet med syv år yngre Alex Rodriguez (44), tar helsen sin alvorlig. Hun drikker mye vann, tar regelmessige ansiktsbehandlinger og beskytter huden sin med høy solfaktor.

- Hun lener seg virkelig til de grunnleggende tingene i livet som å sove åtte til ti timer hver natt. Hun drikker ikke alkohol. Hun røyker ikke. Hun lever et veldig rent liv, fortalte Rodriguez til Harper's Bazaar sommeren 2018, ifølge E! News.

I tillegg følger 50-åringen en tøff treningsrutine, minimum fem ganger i uka, uansett hvor tettpakket timeplan hun har.

- Noen ganger jobber jeg for sent dagen før og tenker at jeg ikke orker å trene. Men så sier jeg til meg selv: «Bare gjør det. Det tar kun en time». Det handler om å snakke deg selv ut av latskapen, delte hun selv med motebladet.

Imponerte med datteren

Tidligere denne måneden viste også J-Lo frem sin fantastiske fysikk da hun opptrådte under årets Super Bowl sammen med Shakira (43).

Under showet overrasket 50-åringens datter Emme med å dukke opp på scenen for å synge sammen med den berømte duoen.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

- Pauseshowet var på nivå med en olympisk åpningsseremoni. Presisjon og kraft fra Shakira og J. Lo... Og Emme, JBalvin og Bad Bunny, skrøt Lopez sin meddommer i «American Idol», Ryan Seacrest, på Twitter og la til:

- Koreografien... de klassiske låtene... produksjonen... Emmes overraskelsesopptreden. Utrolig, J. Lo og Shakira!

«Alder er kun et tall»

Jennifer har også fortalt at hun mediterer regelmessig og daglig benytter seg av positive affirmasjoner. Dette er ord du gjentar om og om igjen til deg selv for å programmere sinnet ditt på den måten du selv ønsker.

- Jeg er ungdommelig og tidløs uansett alder, er setningen den talentfulle sangfuglen repeterer til seg selv flere ganger om dagen, avslørte Rodriguez videre i intervjuet med Harper's Bazaar.

- Det høres ut som en idiotisk klisjé, men det er ikke det. Alder er kun et tall i tankene dine. Bare se på Jane Fonda.

HUSTLERS: Det er stjernespekket i den nye filmen «Hustler» som hadde premiere i september. I filmen får vi se både Cardi B og Jennifer Lopez, hvor sistnevnte viser frem kunstner på strippestanga. Vis mer

LES OGSÅ: - Det blir vel drikking, sex og faenskap igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer