I'LL TELL YOU WHAT YOU WANT: Spice Girls er klare for å erobre verden på nytt. Foto: All Over Press
I'LL TELL YOU WHAT YOU WANT: Spice Girls er klare for å erobre verden på nytt. Foto: All Over PressVis mer

Lopez + Spice Girls =sant

Posh og de andre Spice-jentene har fått en ny stemme å krydre musikken med.

SEHER.NO: Etter at Victoria Beckham (31), Melanie Brown (32), Emma Bunton (31), Melanie Chisholm (33) og Geri Halliwell (35) bestemte seg for å gjøre comeback har de invitert en rekke stjerner til å bli med på turnè.


Og nå har ingen ringere enn Jennifer Lopez (38) takket ja til å bli med - fordi hun elsker Victoria!


- Selv før vi ble venner var Posh min favoritt. Jeg gleder meg til å dra på turnè igjen og være på samme scene som Spice Girls, sier "Jenny from the block" ifølge den britiske avisa People.


Lopez skal  ifølge planene være med på den amerikanske delen av krydderjentenes verdensturnè - som starter i Los Angeles 7. desember. Går det som Posh & Co. vil, får de celebert reisefølge også på resten av konsertene jorda rundt.


Diskogruppa Scissor Sisters og ABBA-imitatorene Bjorn Again skal være blant de andre artistene som har fått invitasjoner.


- Jentene vil fri til alle generasjoner. De har til og med spøkt om å be Robbie Williams bli med på turnèen, sier en kilde nær jentene til People.


Jennifer Lopez som synger Spice Girls-hiten "Wannabe"? Vi gleder oss allerede...


LES OGSÅ: Mel B tabbet seg ut på TV!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.