Løp fra TV-innspilling da kona skulle føde

Dramatisk innledning på den kommende sesongen av «Hvem kan slå Aamodt og Kjus».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  TV-programmet «Hvem kan slå Aamodt og Kjus» er til våren tilbake på TV-skjermen på TVNorge, og igjen får de to tidligere alpinistene med seg programleder Pia Lykke.

Vanligvis ville hverken Aamodt (42) eller Kjus (42) ha trekt seg fra en konkurranse, men under den kommende sesongen er det nettopp det som skjer.

- Det var en sending som ble litt spesiell i år. Lasse ble nemlig pappa! Fødselen skjedde selvfølgelig akkuratt da vi skulle ha innspilling, vi hadde til og med kommet godt i gang med programmet. Aamodt og Kjus lå ganske langt bak, jeg tror det var 21 - 3 til motstanderene, og da får Lasse telefon om at han må på sykehuset. Heldivis hadde vi en backup i Tom Stiansen, forteller programleder Pia Lykke til Seoghør.no.

Mens Lasse Kjus og samboeren Marianne Berner 11. juni fikk sin andre datter, gjorde Tom Stiansen (43) seg klar til å steppe inn for kompisen.

«71 Grader Nord»-programlederen har tidligere vært en av Aamodt og Kjus sine motstandere i det populære TV-programmet. Derfor var det en spesiell følelse å stå på motsatt side.

- Kjus skulle jo plutselig ha barn, så da ringte han meg og lurte på om jeg kunne steppe inn. Nå har jeg vært på begge lagene i Aamodt og Kjus. Jeg var jo med for to-tre sesonger siden sammen med Burre, og slo Aamodt og Kjus, og denne gangen er jeg da stand-in for Kjus og kommer inn etter tre øvelser, ler den tidligere alpinisten.

NY SESONG: Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus er tilbake med en ny sesong av TVNorge-programmet Hvem kan slå Aamodt og Kjus. Foto: TVNorge
NY SESONG: Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus er tilbake med en ny sesong av TVNorge-programmet Hvem kan slå Aamodt og Kjus. Foto: TVNorge Vis mer

«Hvem kan slå Aamodt og Kjus» ble byttet til «Hvem kan slå Aamodt og Stiansen», men om de to tidligere idrettsstjernene klarte å hente inn det tapte får vi ikke vite før episoden vises på TV til våren.

- Kjus hadde vel ikke hodet helt på riktig plass de tre første konkurransene. Han var litt distrahert av alle telefonene fra fødestua. Vi lå ikke veldig godt ann da, hadde tapt tre strake. Vi dro det første enda lenger ned før vi kom tilbake, men om det holdt helt inn får dere se på TV, sier Stiansen med et lurt smil.

Lasse Kjus og samboeren Marianne Berner fikk 11. juni sin andre datter.

TØFFE MOTSTANDERE: John Arne Riise og Olaf Tufte er et av vårens ti utfordrerpar. Foto: TVNorge
TØFFE MOTSTANDERE: John Arne Riise og Olaf Tufte er et av vårens ti utfordrerpar. Foto: TVNorge Vis mer

John Arne Riise og Olaf Tufte, Frank og Heidi Løke, Ole Kristian Tollefsen og Jonas Holøs, og Kristian Kjelling og Johnny Jensen er noen av de ti utfordrerparene i årets sesong.

LES OGSÅ:   Her blir kjendisgutta rundspilt av Sjakk-Magnus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer