JA!: Eva Longoria stråler av lykke. Nå er hun endelig gift med sin kjære, Tony Parker.
JA!: Eva Longoria stråler av lykke. Nå er hun endelig gift med sin kjære, Tony Parker.Vis mer

Longorias endelige ja!

I et storslått og kjendisspekket kirkebryllup lovet Eva Longoria og Tony Parker hverandre evig trosskap, for annen gang.

SE BILDENE: Evas drømmebryllup

SEHER.NO:
Skuespiller Eva Longoria (32) og basketballspilleren Tony Parker (25) har fløyet inn noen av verdens største kjendiser i anledning sin storslagene bryllupsfeiring. Paris har vært snudd på hodet i flere dager, men det store klimakset var gårdagens kirkebryllup.


Borgemesteren av Paris, Monsieur Bertrand Delanoe, utførte den første borgelige vielsen fredag, og var full av lovord om det vakre paret.

- Deres internasjonale rykte lar seg vanskelig overse - men for meg er de bare Eva og Tony, to unge mennesker som er veldig tiltalende og som elsker hverandre veldig høyt, sier borgermesteren, ifølge People.

Selv om "Eva og Tony" offisielt ble et ektepar på fredag , var det først i går at de to giftet seg kirkelig. Fredagens vielse måtte, i henhold til fransk lov, til for at det juridiske skulle være på plass - hos franskmennene er nemlig ikke kirkebrylluppet nok til å gjøre et par til "ekte mann og kone". 

I går ga paret hverandre sitt ja i en betraktelig mer prangende kirkeseremoni. Seremonien foregikk både på engelsk og fransk, og bød på noen morsomme overraskelser underveis. Den franskfødte brudgommen ga sine bryllupsløfter på engelsk, mens den Texas-fødte bruden ga sine løfter på stotrende fransk, ifølge VG.


Bryllupsfesten ble holdt  i drømmeslottet Vaux-Le-Vicomte, sørøst for Paris.

- Fargetemaet for festen er rødt, det kommer til å ble et eventyrbryllup, sa en kilde i forkant av festen ifølge people.


- Dette er som et kongelig bryllup, fortalte en annen av bryllupsgjestene til OK! Magazine. Omlag 250 mennesker, deriblant en rekke kjendiser, hadde gleden av å være med på eventyret.

"Frustrerte fruer"-venninnene Teri Hatcher, Felicity Huffman og Nicolette Sheridan var selskrevne gjester. I tillegg kommer kom blant andre Michael Douglas og hans vakre kone Catherina Zeta-Jones. 

Den alltid nydelige Jessica Alba og kjæresten Cash Warren var også hjertelig tilstede i Paris for å overvære begivenheten, sammen med blant andre sangstjernen Sheryl Crow.

Se alle bildene fra årets kjendisbryllup i Europa HER!