Lone overrasket Jakten-bonden med frekk gave

- Poenget var bare å lage litt humor av det, å dra den litt lenger.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I ukens episode av «Jakten på kjærligheten» får de fire bøndenes utvalgte friere bli med hjem til bøndenes respektive gårder for å bli bedre kjent.

Årets yngste bonde, Martin Vågsæter (22), har invitert med seg frierne Silje, Ingvild, Thea og Lone hjem til gården i Stranda på Sunnmøre.

Hans yngste frier, Lone Madeleine Holmstrøm (19), forteller til Seoghør.no at hun syntes det var spennende og nervepirrende å skulle være på gården sammen med tre andre jenter.

19-åringen fra Fauske har imidlertid et ess i ermet for å gjøre seg bemerket hos Martin. Hun har med seg en småfrekk gave til bonden, der hun tar opp igjen en spøk fra frierbrevet sitt og speed date-runden på Hoel gård.

Saken fortsetter under bildet.

INN PÅ GÅRDEN: Frierne Ingvild Hegge Eriksen, Lone Madeleine Holmstrøm (bak), Silje Westgård og Thea Juliussen (foran) flytter inn på gården til Stranda-bonden Martin Vågsæter i ukens «Jakten på kjærligheten»-episode.  Foto: TV 2
INN PÅ GÅRDEN: Frierne Ingvild Hegge Eriksen, Lone Madeleine Holmstrøm (bak), Silje Westgård og Thea Juliussen (foran) flytter inn på gården til Stranda-bonden Martin Vågsæter i ukens «Jakten på kjærligheten»-episode. Foto: TV 2 Vis mer

- Ville dra den litt lenger

I episoden får man se Lone overrekke Martin en t-skjorte med påskriften «Skal vi hoppe litt i høyet?», før hun viser frem en matchende t-skjorte som en myntet på henne selv: «Ja!» står det på den, i store bokstaver.

Se video av overraskelsen øverst i saken!

«Jakten»-bonden bryter ut i latter når han får se den freidige invitasjonen som er trykket på t-skjorten, og han gir Lone en god klem for å takke for gaven. Martin forteller til Seoghør.no at han satte pris på den overraskende presangen.

- Hun sa at hun hadde med seg gave, men jeg visste ikke hva det var. Jeg syntes det var utrolig artig, og vel gjennomført, sier bonden.

Lone forteller på sin side at hun ønsket å dra «hoppe i høyet»-spøken sin et hakk videre:

- Poenget var bare å lage litt humor av det, å dra den litt lenger. Dette er typisk min humor, jeg er kanskje litt «på kanten» hele tida, hehe. Og man blir i hvert fall huska når man gjør noe sånt, sier nordlendingen muntert.

Saken fortsetter under bildet.

SAMME HUMOR: Både bonden Martin Vågsæter og frieren Lone Madeleine Holmstrøm får seg en god latter i ukens episode av «Jakten på kjærligheten» på TV 2.  Foto: TV 2
SAMME HUMOR: Både bonden Martin Vågsæter og frieren Lone Madeleine Holmstrøm får seg en god latter i ukens episode av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer

- Lokket meg fra første stund

Allerede ved sitt første møte med «Jakten»-Martin under speed-daten spøkte Lone om at hun kunne tenke seg å hoppe i høyet på gården hans.

Storfe- og grisebonden bedyrer at spøken er midt i blinken hos ham, selv om noen sikkert kan synes at den er litt i drøyeste laget. Han legger til at han fikk sansen for Lones humor med det samme:

- Jeg har vel ikke den «fineste» humoren, så jeg syntes det var dritartig! Humoren hennes lokket meg fra første stund, jeg likte den utrolig godt. Og humor er jo veldig viktig i et forhold, sier Martin til Seoghør.no.

«Jakten»-bonden ble også imponert av speed-daten til frieren Silje. Se video nedenfor:

Og om den småfrekke t-skjorten fra Lone har ført til hopping i høyet eller ikke, gjenstår å se for TV-seerne:

- Det kan godt hende, dere få vente og se, sier Lone lattermildt.

Se hvordan frierne til Martin Vågsæter, Audun Øygard, Sondre Stubrud og Axel Tobias Sanderud klarer seg på gården i «Jakten på kjærligheten» på TV 2 klokken 20.00!

LES OGSÅ: - Jeg trengte litt tid til å samle meg etterpå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer