Lokker fansen med lettkledde hjemmebesøk

- Jeg kaster gjerne skjorta hvis kundene ber om det, sier «Paradise»-deltakeren. Se videoen!

FRIR TIL PARADISE-FANSEN: - Jeg kommer gjerne hjem til Paradise-fansen og snekrer litt. For litt ekstra kaster jeg skjorta mens jeg jobber, sier deltakeren Stian Andrå til Seher.no. Foto: Per Ervland, Seher.no
FRIR TIL PARADISE-FANSEN: - Jeg kommer gjerne hjem til Paradise-fansen og snekrer litt. For litt ekstra kaster jeg skjorta mens jeg jobber, sier deltakeren Stian Andrå til Seher.no. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
Se video med Paradise-Stian nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Oppholdet på «Paradise Hotel» startet med dramatikk, da Stian Andrå (23) sjekket inn i TV3 skandaleombruste TV-serie tidligere denne uken.

Allerede den tredje dagen slo Hamargutten skulderen ut av ledd to ganger, noe som førte til at han måtte til behandling på sykehus i Mexico.

Like dramatisk er ikke hverdagen hjemme i Norge, hvor Stian sammen med en kamerat driver møbelsnekkerverkstedet i Oslo.  Men Stian sier han ikke angrer et sekund på yrkesvalget.

- Vi lager alt fra skap og andre kontormøbler til ting folk vil ha i hjemmet sitt. Det er utrolig gøy.

Nå har den single Paradise-deltakeren  lagt planer om å lage sin egen seng, som ifølge ham selv skal gå reality-sengene i Mexico en høy gang.

- Senga skal ha mange rom å gjemme ting i, for det er jo ikke alt man vil ha stående framme, hehe.  Det viktigste er imidlertid at den tåler en støyt. Man vet jo aldri når man skal være ekstra bajas, sier han til Seher.no og ler.

Foreløpig har han ikke merket noe rush av henvendelser fra «Paradise Hotel»-fans, men Stian legger ikke skjul på at han er innstilt på strekke seg langt for å tilfredsstile dem, hvis de skulle ønske seg et nytt møbel.

- Jeg kommer gjerne hjem til dem og jobber jeg. Jeg tar jobben veldig seriøst, men vil de at jeg skal kaste skjorta mens jeg jobber, kan jeg gjøre det. Men da må jeg nok ha et lite risikotillegg, ingen vil vel ha sagflis i trusa, sier han med et smil til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  TV3: - Ingen mobbes i årets Paradise[obj:media:9506]