FULL FART: Lindsay er kjent som en av Hollywoods verste festløver. Nylig bar det inn på rehab - etter en mye omtalt fylle- og dopkjøring. Foto: All Over Press
FULL FART: Lindsay er kjent som en av Hollywoods verste festløver. Nylig bar det inn på rehab - etter en mye omtalt fylle- og dopkjøring. Foto: All Over PressVis mer

Lohans lesbiske orgier

Lindsays tidligere livvakt tror ikke hun gir seg før hun har tatt livet av noen - eller seg selv.

SEHER.NO: Lindsay Lohans (20) tidligere livvakt så seg nødt til å si opp etter alle skandalene ”Mean Girls”-stjernen sørget for.

- Jeg har passet på noen av de villeste stjernene i Hollywood - men aldri noen som var så ute av kontroll som Lindsay, forteller Lee Weaver (48) til News Of The World.

Han hadde ansvaret for jenta da hun var 18 år gammel.

- Hun hadde et dødsønske! Hun tok mer dop, og drakk mye mer, enn noen andre jeg har møtt, sier han.

- Jeg mistet tellingen på hvor mange ganger jeg trodde hun hadde tatt en overdose, og jeg måtte bære henne ut av fester. Hver morgen pustet jeg lettet ut over at hun fremdeles var i live.

Han sier også at en dopet Lindsay ofte pleide å ta med seg flere jenter fra festene og hjem på hotellrommet sitt…

- Hun utnyttet gutter for dop og jenter for spenningens skyld, sier han.

- Jeg aner ikke hvor mange ganger hun tok med seg jenter hjem!

Han avslører også at hun pleide å sniffe stripe etter stripe med kokain sammen med moteikon Nicole Richie (24) - og at de brukte sugerør!

- Jeg håper desperat at hun slutter med dop, men det tror jeg ikke skjer før hun tar livet av noen - eller seg selv, avslutter han.

Kanskje rehab ikke var så dumt allikevel, Lindsay?