Lohan vil flytte fra USA og bytte nasjonalitet

- Jeg er velsignet som har hatt mulighet til å starte et nytt liv, sier skandalestjernen.

LYKKELIG: Lindsay Lohan har det bedre enn på lenge, og har ingen planer om å falle tilbake i sine destruktive mønster igjen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Lindsay Lohan har det bedre enn på lenge, og har ingen planer om å falle tilbake i sine destruktive mønster igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I en årrekke har skandalestjernen Lindsay Lohan (28) jevnlig skapt overskrifter med sin utagerende oppførsel og sitt ville partyliv.

Hun har havnet i klammeri med politiet en rekke ganger, og i april ble hun ferdig med å avtjene en samfunnsstraff etter å ha vært involvert i en bilulykke i 2012.

Etter at skuespilleren valgte å takke ja til en rolle på West End i London har det vært betraktelig stillere rundt henne, og skal vi tro henne selv er hun endelig blitt voksen. Og nå er hun klar for å slå seg til ro i Europa.

- Jeg kan definitivt se meg selv bosette meg i London permanent. Her kan jeg ta en løpetur alene. Noe jeg gjør hver eneste morgen. Jeg trengte å vokse opp og London er en bedre plass for meg enn noe annet sted å gjøre det. I LA visste jeg ikke hva annet jeg skulle finne på enn å gå på byen hver kveld, forteller hun, ifølge Perez Hilton.

Saken fortsetter under bildet.

ARRESTERT FLERE GANGER: Her en gråtkvalt Lindsay Lohan i et av sine mange møter i retten etter diverse fyllekjøringer og andre brudd på loven. Bildet er tatt i 2010.  Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT FLERE GANGER: Her en gråtkvalt Lindsay Lohan i et av sine mange møter i retten etter diverse fyllekjøringer og andre brudd på loven. Bildet er tatt i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg til å ikke bli gjenkjent overalt, så setter også Lohan mer pris på den britiske mediedekningen.

- Når man slår på nyhetene i LA så er det bare sladder om andre mennesker. Tenk på alt som skjer i verden, og så er sladder nyhetene? Jeg elsker BBC, og har ikke hørt meg selv bli nevnt på TV en eneste gang siden jeg kom hit. Det har vært veldig rart for meg, og fantastisk, forklarer hun.

Etter å ha fartet mellom Los Angeles og New York i en årrekke, sier Lohan at hun nå har tenkt til å søke om britisk statsborgerskap og at hun endelig er klar for å legge all galskapen bak seg.

- Jeg føler meg veldig bra. Jeg er velsignet som har hatt muligheten til å gjøre et teaterstykke i London og starte et nytt liv. I New York er alt veldig hektisk, men slik er det ikke her for meg. Man vokser opp og forandrer seg. Noe jeg er veldig glad for, og jeg føler meg generelt mye bedre, sier hun, ifølge nettstedet.

Instagram poster også Lohan en rekke bilder av at hun nå følger en sunnere livsstil.

LES OGSÅ: - Lindsay Lohan mislykkes totalt med Photoshop

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer