Lohan-rehab: Bare løgn?

Filmstjerne om dagen, pasient om kvelden. Er Lindsays problemer bare oppspinn?

EDRU: Lindsay Lohan besøkte nylig et Anonyme Alkoholikere-møte i Hollywood. Foto: All Over Press
EDRU: Lindsay Lohan besøkte nylig et Anonyme Alkoholikere-møte i Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: "I'm not ill. I don't need to take a pill" synger Lindsay Lohan i hitsangen sin "Symptoms of You".Men det kan godt se ut som om det er en pille eller fem den vevre skuespilleren desperat har lyst på akkurat nå.

HARDT ÅR FOR LINDSAY OG VENNINNENE: Skandaleåret 2006!LEGENE: Du har husarrest, Lindsay!

For da "Bobby"-stjernen nylig forlot rehabiliteringsklinikken sin i Los Angeles for å gå på et Anonyme Alkoholikere-møte, var det med et blekt og utmattet ansikt hun ble støttet inn på West Hollywood Lions Club.LES MER: Lindsay endelig rusfri?Fulgt av 50 paparazzier som gjorde sitt ytterste for å forevige rødtoppen, forsvant hun inn, og dukket opp to timer senere enda blekere.

BLOTT TIL LYST: Årets blottere 2006.Mange kritikere tror imidlertid hele "behandlingen" bare er et PR-stunt, med tanke på at Lohan fremdeles spiller inn filmen "I Know Who Killed Me" på dagtid.Det er bare på kveldene hun er på rehab-senteret Wonderland!- Det er bare juks. Bare tull. Hun er jo på jobb hele dagen! skriver en blogger.LES OGSÅ: Lohan koser seg med "American Idol" på kveldene- For en taper! Jeg kan ikke tro at denne jenta er 20! Hun ser ut som om hun er minst 30! skriver en fan på paparazzi-siden X17online.com etter å ha sett de ferske bildene av henne.Men Lindsays mor Dina går sterkt ut mot all kritikken i Star Magazine:- Hun er 20 år, hardbarket og vet hva hun må gjøre. Jeg vet ikke om så mange andre som er så sikre på seg selv. Det handler bare om henne nå, om å få livet på rett kjøl ...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer