Lohan på fylla i London

Lindsay Lohan falt igjen for alkoholens fristelser under festkveld i England.

Publisert

SEOGHØR.NO: Helt siden hun i august slapp ut fra avvenningsklinikken har Lindsay Lohan (27) prøvd å holde seg unna alkohol og andre rusmidler. Men i helgen glapp det for den skandaløse stjernen som «festet til morgentimene» under et opphold i London.

Ifølge nettstedet Radaronline skal Lindsay ha falt for fristelsen og nøt alkohol under en fuktig fest i den engelske hovedstaden.

- Lindsay falt av vannvogna, men alle har sine utfordringer. Hun er på vei tilbake. Det er en kamp, men selv om du tabber deg ut, betyr det ikke at du ikke klarer det, sier en kilde nær Lindsay til nettstedet.

FUKTIG KVELD: Lindsay falt for fristelsen og tok seg noen drinker da hun festet på utestedet Firehouse i London denne uken.  Foto: Hewitt / Splash News/ All Over Press
FUKTIG KVELD: Lindsay falt for fristelsen og tok seg noen drinker da hun festet på utestedet Firehouse i London denne uken. Foto: Hewitt / Splash News/ All Over Press Vis mer

Skuespilleren slet i mange år med alkoholmisbruk og har vært lagt inn til avvenning hele syv ganger! Venner nær stjernen hevder til tross for tilbakefallet at hun nå klarer seg bedre enn noen gang tidligere.

- Lindsay fester, men hun drikker ikke. Vennene har aldri sett at hun klarer seg så bra før. Hun trener hver dag og gjør alt hun kan for å holde seg edru. Hun tar det en dag om gangen.

Og selv om hun har holdt seg unna alkohol de siste månedene, mangler det ikke på skandaler fra frøken Lohan. I mars skrev 27-åringen en liste over sine berømte sexpartnere som senere fant veien til pressen. Måneden etter skapte hun overskrifter da hun fortalte om en spontanabort i en episode av TV-dokumentaren «Lindsay».

FESTGLAD: 27-åringen har alltid vært glad i en fest og klarer ikke å holde seg unna utestedene selv om hun ikke bør drikke alkohol. Foto: REX/All Over Press
FESTGLAD: 27-åringen har alltid vært glad i en fest og klarer ikke å holde seg unna utestedene selv om hun ikke bør drikke alkohol. Foto: REX/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Beskyldes for abortløgn i retten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer