PLANLEGGER BRYLLUP: Onsdag debuterte Lindsay Lohan og forloveden Egor Tarabasov på den røde løperen sammen. Foto: NTB scanpix
PLANLEGGER BRYLLUP: Onsdag debuterte Lindsay Lohan og forloveden Egor Tarabasov på den røde løperen sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lohan og forloveden viste seg offentlig for første gang

Lindsay Lohan strålte på den røde løperen da hun og forloveden debuterte for pressen.

Publisert

SEOGHØR.NO: I mars kom den hyggelige nyheten om at Lindsay Lohan (29) hadde fått seg kjæreste. I det skjulte hadde hun nemlig datet den russiske milliardæren Egor Tarabasov (23) i flere måneder.

«Parent Trap»-stjernen har de siste årene fått mer oppmerksomhet for sin ville og utsvevende livsstil med festing og rehab-opphold enn for sin prestasjon på lerretet.

Men etter at Lohan flyttet til London har alle skandalene stoppet opp.

England virker å ha gjort Lindsay godt, og forholdet til syv år yngre Tarabasov, som er arving til et forretningsimperium i Russland, ser ut til å være mye av grunnen.

- Egor elsker henne, beskytter henne og holder henne unna trøbbel, har en venn nær paret fortalt til UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG FORELSKET: Tidligere denne måneden ble Lindsay og Egor fotografert da de koste seg på byen sammen i London. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG FORELSKET: Tidligere denne måneden ble Lindsay og Egor fotografert da de koste seg på byen sammen i London. Foto: NTB scanpix Vis mer

Virvelvind-romanse

For to måneder siden overrasket paret alle ved å forlove seg, og selv om Lohan kort tid etter viste frem sin lekre forlovelsesring, har hun foreløpig hatt til gode å presentere sin kommende mann for pressen.

Men onsdag dukket endelig Lindsay opp med sin kjære ved sin side da Caudwell Children’s Butterfly Ball gikk av stabelen i London.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT PAR: Det gikk varmt i blitzlampende da Lindsay Lohan vise frem sin kjekke forlovede Egor Tarabasov. Foto: NTB Scanpix
FLOTT PAR: Det gikk varmt i blitzlampende da Lindsay Lohan vise frem sin kjekke forlovede Egor Tarabasov. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge UsWeekly.com skal duoen ha vært sammen i rundt 10 måneder, og forlovelsen kom allerede fem måneder inn i forholdet.

- Det var et stort frieri, men det ble ikke gjort i full offentlighet. Lindsay tekstet et bilde av ringen etterpå, har en venn fortalt til nettstedet tidligere.

Godkjent av foreldrene

Den styrtrike 23-åringen kommer godt overens med «Mean Girls»-stjernens foreldre. I mars skrøt moren Dina av datterens nye kjæreste.

- Han er en kjempesøt gutt. Han er enebarn og jeg snakket med ham og moren på FaceTime for bare noen dager siden. Han er kul og veldig voksen for alderen. Ettersom han er enebarn, har han reist verden rundt. Det har modnet ham på andre måter. Han gir blaffen i kjendiser og det er veldig viktig, fortalte hun til nettstedet PageSix. 

Lindsays far, Michael, er også fornøyd med at datteren har funnet en mann som har ting på stell.

- Han har mange sterke forbindelser i Russland. Dette er viktige mennesker og de er veldig støttende. Han ønsker at ting skal gå bra for Lindsay og han er veldig oppegående til tross for sin unge alder, uttalte han. 

LES OGSÅ: - Lohan stakk fra regningen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer