FYRER LØS: Lindsay Lohan bruker nettstedet Twitter flittig til å si akkurat hva hun mener. Foto: All Over Press
FYRER LØS: Lindsay Lohan bruker nettstedet Twitter flittig til å si akkurat hva hun mener. Foto: All Over PressVis mer

Lohan fyrer løs mot alt og alle på Twitter

Lindsay Lohan slår tilbake mot 76 år gamle Joan Rivers.

SEHER.NO: Skuespilleren Lindsay Lohan (24) brøt nylig totalt sammen, da hun ble dømt til 90 dager i fengsel, for å ha brutt sin egen prøvetid.

I etterkant har ikke reaksjonene latt vente på seg. Lohans advokat sa i helgen opp, og da skuespilleren satte seg ned sammen med en mulig erstatter, sa også denne advokaten fra seg saken.

- Mitt inntrykk av Lindsay er at hun er et skjørt og fortapt barn. En sovende skjønnhet som stikker hodet i sanden. Hun virker ikke å tenke over konsekvensene av sine handlinger. Jeg er engstelig for at hun ikke er disiplinert nok til å forstå virkeligheten av det å være voksen, sa advokat Stuart V. Goldberg til People.com.

Nå har Lindsay begynt å lade kanonen. Via nettstedet Twitter fyrer hun løs mot alt og alle. Spesielt er det TV-personligheten Joan Rivers (76) som får unngjelde. Etter at Rivers hevdet det omtrent ikke gikk an å bli dummere enn det Lindsay er. Blant meldingene 76-åringen skrev var: «Lindsay Lohan er så dum at hennes ide om å avlegge ed, er å banne til dommeren », «Lindsay Lohan sa hun ikke hadde noen problemer med å være under ed, fordi hun trodde ed var en norsk ski-innstruktør» og «Jeg leste nettopp om den nye Lindsay Lohan-dietten, som kun inneholder 40% alkohol», fikk skuespilleren til å svare følgende:

«Joan Rivers og hennes 'Stargument' får meg til å tro at hun og Michael Lohan er det perfekte par».

Lindsay har i flere år hatt et svært trøblete forhold til sin far Michael, og drar ham inn i krangelen. I tillegg trekker hun Dr. Drew Pinsky fra Celebrity Rehab inn, og slår et slag mot Rivers' heftige Botox-bruk.

«Alt hun trenger er hennes Botox-lege. 'Dr.' Drew - noen tips? Botox rehab reality-show?».

Pinsky gikk tidligere ut og mente Lohan burde arresteres, så hun kanskje klarte å lære av sine skandaler, men det virket ikke akkurat som om TV-legen lot seg provosere av Lohans kvitring.

«Takk Lindsay, det høres ut som en fantastisk plan! Jeg er glad for å se at du har beholdt humoren til tross for situasjonen din», skrev legen på sin side.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er et skjørt og fortapt barn