Lohan anklager forloveden for utroskap

Filmstjernen beskylder Egor Tarabasov for å ha hatt en affære med en prostituert kvinne.

LYKKELIGERE TIDER: Her poserer Lindsay Lohan og forloveden Egor Tarabasov på rød løper i forbindelse med et veldedighetsball i juni. Nå anklager filmstjernen Tarabasov for utroskap. Foto: Splash News
LYKKELIGERE TIDER: Her poserer Lindsay Lohan og forloveden Egor Tarabasov på rød løper i forbindelse med et veldedighetsball i juni. Nå anklager filmstjernen Tarabasov for utroskap. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lindsay Lohan (30) fikk sitt store gjennombrudd allerede i 1998, kun 12 år gammel, da hun sjarmerte hele verden som tvillingene Annie og Hallie i «The parent trap».

Stjernestatusen ble enda mer utpreget etter at hun spilte i braksuksessen «Mean Girls» i 2004, men derfra tok rødtoppens karriere en lite heldig vending.

Lohan har slitt med både alkohol- og dopavhengighet, og i flere år var det kort mellom hver skandale hun sto bak.

Den siste tiden har det dog sett ut til å gå mye bedre med den omtalte stjernen; hun skal være edru, hun har begynt å bygge opp skuespillerkarrieren sin igjen og – ikke minst – hun har forlovet seg med den russiske milliardæren Egor Tarabasov (23).

Nå slår dessverre idyllen sprekker.

Natt til søndag fikk nemlig Lohans 4.7 millioner Instagram-følgere seg en overraskelse.

I en serie poster beskylder den profilerte 30-åringen Tarabasov for å ha vært utro mot henne med en prostituert kvinne.

Saken fortsetter under bildet.


«Jeg var vel sånn som 23-åring jeg også...For en dritt-alder. Det blir annerledes når man blir 26/27... Takk for at du ikke kom hjem i natt, Egor. Berømmelse forandrer folk», lyder én av filmstjernens bildetekster.

Responsen fra fansen lot selvfølgelig ikke vente på seg, og i skrivende stund har alle de fem tirade-postene fått i overkant av 14.000 likerklikk.

Foreløpig har ikke Tarabasov kommentert beskyldningene som hagler fra forloveden.

Ferieturen endte i krangel

Det er ikke første gang det har vært trøbbel i paradis for Lohan og Tarabasov.

Tidligere denne måneden var duoen på ferie på Mykonos i Hellas, men turen ble ikke bare fryd og gammen for det profilerte paret.

Det skal nemlig ha brutt ut en diger krangel som endte med at rødtoppen kastet kjærestens telefon på vannet, mens han svarte med å helle en drink over henne. Dét meldte The Sun.

– Alt var fint mellom dem helt til Lindsay så noe på Egors telefon som gjorde henne opprørt. Da begynte de å skrike til hverandre, forteller et øyenvitne til nettstedet.

Opptrinnet utløste en voldsom krangel som til slutt resulterte i at klubbens vakter måtte bryte inn.

– Vaktene måtte dra dem fra hverandre, og Lindsay forlot stedet i bil mens Egor ble igjen på festen, fortsetter kilden.

BRAKSUKSESS: Lindsay Lohans karriere tok virkelig av da hun spilte Kady i komedien "Mean Girls" i 2004. Her er hun i en scene sammen med kollegaene (fra venstre) Amanda Seyfried, Lacey Chabert og Rachel McAdams. Foto: Scanpix
BRAKSUKSESS: Lindsay Lohans karriere tok virkelig av da hun spilte Kady i komedien "Mean Girls" i 2004. Her er hun i en scene sammen med kollegaene (fra venstre) Amanda Seyfried, Lacey Chabert og Rachel McAdams. Foto: Scanpix Vis mer


LES OGSÅ: Lindsay Lohan angrer ikke på sin ville fortid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer