Lohan: - Det er ikke første gang han var voldelig mot meg

Nå åpner skuespilleren seg om sitt trøblete forhold til sin syv år yngre forlovede.

FORLOVET: Til tross for anklager om fysisk vold har fremdeles ikke Lindsay Lohan brutt forlovelsen med Egor Tarabasov. Foto: Splash News
FORLOVET: Til tross for anklager om fysisk vold har fremdeles ikke Lindsay Lohan brutt forlovelsen med Egor Tarabasov. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste ukene har det rast rundt Lindsay Lohan (30) og forloveden Egor Tarabasov (23).

Det startet med en opphetet krangel mens paret ferierte sammen på Mykonos i Hellas, og vaktene måtte dra paret fra hverandre.

Kort tid etter oppstod det en ny episode hvor Lohan anklaget den russiske forretningsmannen for å ha vært utro mot henne.

Deretter hevdet faren hennes, Michael Lohan, at datteren var gravid, før en dramatisk kveld endte med at politiet måtte sparke inn døra i leiligheten hennes i London etter at hun anklaget forloveden for å ha forsøkt å kvele henne.

Episoden, som skjedde på balkongen hennes, ble fanget opp på film og delt på internett, skriver Daily Mail.

frykter både venner og familie for 30-åringens liv, og søndag valgte Lindsay Lohan selv å snakke ut om de dramatiske ukene.

Saken fortsetter under bildet.

DRAMATISK: Det var tydelige merker på døren til Lindsay Lohans leilighet i London etter den dramatiske krangelen med Egor i slutten av juli. Foto: Xposure
DRAMATISK: Det var tydelige merker på døren til Lindsay Lohans leilighet i London etter den dramatiske krangelen med Egor i slutten av juli. Foto: Xposure Vis mer

I et intervju med Daily Mail hevder «Mean Girls»-stjernen blant annet at forloveden har vært voldelig med henne flere ganger tidligere.

- Det er ikke første gangen. Det er det som er problemet. Men for første gang så noen andre hva som skjedde, forteller hun - og refererer til den dramatiske krangelen på balkongen i slutten av juli.

Kvelden startet, ifølge Lohan, som en morsom date, men utviklet seg til et mareritt.

- Vi dro hjem og jeg la meg, mens Egor dro ut på byen igjen. Noen timer senere kom han tilbake og da jeg våknet stod han over meg. Han var ikke seg selv. Han var veldig agressiv og han angrep meg, hevder hun videre i intervjuet.

I stedet for å ringe politiet, som hun har vært i trøbbel med flere ganger tidligere, valgte Lindsay å dra bort med venner på ferie til St. Tropez og Italia.

Det er frykt som gjør at hun nå velger å snakke ut om hendelsen i media.

- Jeg ville gjøre dette intervjuet fordi det er på tide å fortelle sannheten. Det har blitt publisert så mange løgner om meg i det siste. Jeg har valgt å ikke uttale meg i lang tid, men nå er jeg redd for hva Egor kan finne på å gjøre både meg meg og seg selv, forteller hun.

Saken fortsetter under bildet.

Chillin!! Happy couples and happy times #happy

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Til tross for dette går skuespilleren fremdeles med forlovelsesringen hun fikk av Egor.

- Jeg har ikke tatt den av enda. Sannheten er at jeg ønsket å ordne opp i alt, men nå vet jeg ikke om det er mulig lenger.

- Jeg trenger å få en ordentlig avslutning. Jeg forelsket meg skikkelig i ham, men han brøt tilliten min og fikk meg til å føle meg utrygg.

Hollywood-stjernen skal også ha foreslått parterapi for å redde forholdet, men har i etterkant innsett at det er for sent.

- Det har kommet til et punkt hvor jeg må sette meg selv først. Og familien min. Jeg tenker også på karrieren min som jeg har jobbet så hardt for. I tillegg ønsker jeg ikke å skuffe fansen min ved å ikke være den sterke kvinnen jeg har blitt.

- Jeg innser nå at man ikke kan bli i et forhold bare på grunn av kjærlighet. Ingen kvinne kan bli i et forhold etter hun har blitt slått hvis den andre personen ikke er klar til å si unnskyld, sier hun ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

 

Det har vært en virvelvind romanse mellom Lindsay og Egor, som møttes for første gang på Mykonos i fjor.

I april kom nyheten om at de hadde forlovet seg, men sannheten er at Egor allerede hadde fridd i september.

- Vi har vært sammen i ni måneder, tre uker og to dager. Og vi har bodd sammen siden andre kvelden jeg møtte ham. Han fridde 27. september i fjor, men jeg ventet i mange måneder før jeg sa noe offentlig, deler hun med Daily Mail.

Gråtkvalt forteller Lindsay videre at bryllupet mellom de to skulle finne sted neste vår.

- Vi planla å gifte oss ved Lake Como i mai. Vi skulle vært i Italia og sett på bryllupslokaler sammen nå. Alt jeg ønsket var å gifte meg og slå meg til ro. Jeg har alltid drømt om fire barn, og Egor og jeg snakket om å starte en familie, avslører hun.

LES OGSÅ: - Justin Bieber planlegger sin egen begravelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer