Hilary Duff:

«Lizzie McGuire» gjør comeback

Hilary Duffs rollekarakter fra tenårene returnerer til tv-skjermen, til jubel fra fansen.

COMEBACK: Hilary Duff returnerer til tv-skjermen som Lizzie McGuire, til fansens store glede. Foto: NTB Scanpix
COMEBACK: Hilary Duff returnerer til tv-skjermen som Lizzie McGuire, til fansens store glede. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På begynnelsen av 2000-tallet oppnådde skuespiller Hilary Duff (31) stor suksess i rollen som Elizabeth «Lizzie» McGuire i serien med samme navn. Serien gikk på tv fra 2001 til 2004, og året før det var over, i 2003, ble det laget en film basert på samme historie, «Lizzie McGuire - Stjerne for en dag».

Både serien og filmen hadde en enorm fanskare, som fredag fikk en gledelig nyhet servert. Hilary Duff gjør nemlig comeback som Lizzie McGuire - som nå har blitt 30 år.

Nyheten ble først delt på en Disney-konferanse fredag, før 31-åringen også delte et innlegg på Instagram - der hun blant annet skriver at hun gleder seg til å «være hjemme igjen» og «følge jenta si inn i 30-årene».

Innlegget har i skrivende stund fått over fem millioner likerklikk, og fans jubler i kommentarfeltet.

«HERREGUD. JA», skriver sanger Meghan Trainor (25), mens flere kommenterer hjerter og en haug med utropstegn til innlegget.

«Jeg gråter en elv av lykkelige tårer», skriver en annen, mens en tredje skriver: «Ikke si at dette er en spøk. Året mitt ble akkurat perfekt».

- Alles bestevenn

I et intervju med People, deler Duff flere tanker om comebacket. Hun sier blant annet at hun føler dette er det rette tidspunktet å returnere.

- Samtaler om dette har foregått i et par år, men timingen har ikke føltes riktig før nå - når Lizzie fyller 30 år.

SUKSESS: Hilary Duff oppnådde enorm suksess i ungdomsserien. Her skriver hun autografer før premieren til filmen i 2003. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Hilary Duff oppnådde enorm suksess i ungdomsserien. Her skriver hun autografer før premieren til filmen i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duff beskriver også hvordan hun personlig har oppfattet rollefiguren.

- For meg var hun alles bestevenn, og hun var der for oss ... Å gå inn i 30-årene er en stor greie, sier hun.

- Det rette tidspunktet

Det er ikke kjent hva handlingen vil være i den nye serien, annet enn at Lizzie altså går inn i 30-årene. For Duff blir det fint å få henne tilbake:

- Jeg tror dette er det rette tidspunktet å komme tilbake, og for henne å bli med inn i 30-årene - alle de morsomme dagene, alle de monumentale øyeblikkene, og alle utfordringene man står ovenfor.

Det er imidlertid litt skremmende for Duff å returnere som Lizzie McGuire. Da hun som 13-åring spilte rollen, var det en stor del av henne. Nå må skuespilleren grave dypt for å finne henne igjen.

STJERNE: Hilary Duff returnerer som Lizzie McGuire. Her under innspillingen av filmen fra 2003. Foto: NTB Scanpix
STJERNE: Hilary Duff returnerer som Lizzie McGuire. Her under innspillingen av filmen fra 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lærling i New York

Til tross for at handlingen som nevnt ikke er avslørt ennå, kan Duff røpe enkelte ting overfor People.

Blant annet kan 31-åringen fortelle at selv om de er på samme alder, er det enkelte forskjeller i livene til henne og rollefiguren hun spilte som tenåring. Blant annet har Duff to barn, mens Lizzie ikke har noen.

TILBAKE: Hilary Duff har blitt 31 år gammel, og i den nye serien vil også Lizzie McGuire gå inn i 30-årene. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Hilary Duff har blitt 31 år gammel, og i den nye serien vil også Lizzie McGuire gå inn i 30-årene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I den kommende serien, som foreløpig ikke har blitt spilt inn, vil seerne få følge Lizzie McGuire mens hun navigerer livet i New York - der hun jobber som lærling hos en høytstående dekoratør.

Det er ikke kjent om de andre originale skuespillerne vil returnere.

LES OGSÅ: Bekrefter de forholdet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer