Liza Minnellis eksmann funnet død på hotellrom

Han ble 62 år gammel.

DØD: David Gest var Liza Minnellis fjerde ektemann.  Foto: NTB Scanpix
DØD: David Gest var Liza Minnellis fjerde ektemann. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Musikkprodusent, TV-personlighet og Liza Minnellis eks-mann, David Gest, har gått bort.

Gest ble funnet død på Four Season Hotel i London tirsdag. Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent, ifølge Daily Mail.

I januar måtte David forlate britiske «Celebrity Big Brother» etter kun 13 dager på grunn av helseproblemer.

Amerikaneren vokste opp i Los Angeles og var barndomsvenn med Michael Jackson. Det var også han som produserte popkongens musikalske TV-spesial «Michael Jackson: 30th Anniversary Celebration: The Solo Years» i 2001.

EKS-KONA: Her forlater David og Liza New York Marble Collegiate Church etter bryllupet i 2001. Foto: NTB Scanpix
EKS-KONA: Her forlater David og Liza New York Marble Collegiate Church etter bryllupet i 2001. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Året etter giftet han seg med Oscar-vinneren Liza Minnelli (70), og Hollywood-stjerner som Michael Jackson, Martha Stewart, Natalie Cole og Donny Osmond var blant gjestene.

Men ekteskapet var svært stormfullt, og bare 18 måneder senere separerte duoen seg.

Skulle på turnee i sommer

I slutten av 2003 saksøkte Gest sin berømte eks-kone for 10 millioner dollar, blant annet for vold. Saken ble henlagt i 2006, og i 2007 ble paret endelig skilt.

Gests dødsfall kommer bare tre måneder før han skulle legge ut på turneen «David Gest Is Not Dead But Alive With Soul». Turneen var basert på en misforståelse i Celebrity Big Brother tidligere i år da de andre deltagerne trodde han hadde gått bort.

De siste årene har produsenten vekslet på å bo i Memphis, Tennessee i USA og i York, Yorkshire i England. Sist måned uttalte han følgende:

- Jeg kommer aldri til å flytte tilbake til LA. Jeg vil dø her og vil begraves i York. Jeg elsker dette landet mye høyere enn mitt eget, skriver nettsiden.

LES OGSÅ: - Derfor tok det slutt med Bieber

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer