Liz Hurley:

Liz Hurley reddet sønnens liv

- Aldri kom mellom en løvinne og barnet hennes, sier Hollywood-stjernen om den dramatiske slange-episoden.

MOR OG SØNN: Elizabeth «Liz» Hurley handlet raskt da en slange snek seg innpå sin sovende sønn Damian. Foto: NTB Scanpix.
MOR OG SØNN: Elizabeth «Liz» Hurley handlet raskt da en slange snek seg innpå sin sovende sønn Damian. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): For 15 år siden ble den britiske Hollywood-stjernen Liz Hurley (52) mor for første gang da sønnen Damian kom til verden.

Barnefaren, den styrtrike forretningsmannen Steve Bing (52), nektet først for farskapet, men en DNA-test bekreftet Hurleys ord.

Bing har ikke kontakt med sin sønn, og skuespilleren fikk hjelp av familien, samt Damians berømte gudfar, Hugh Grant (56), da hun ble alenemor som 37-åring.

- Min mor og min søster hjalp meg å oppdra sønnen min, og han forguder dem. Gudfaren hans også. Jeg kopierte mer eller mindre bare min egen mor, som jeg synes gjorde en fantastisk jobb med å oppdra meg, min bror og min søster. Hun har vært en veldig stor del av livet til min sønn, forteller Hurley i et intervju, ifølge The Mirror.

Saken fortsetter under bildet.

Happiest of birthdays to the best person on this planet @elizabethhurley1 I love you mama ❤️

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

Da en slange kom skremmende nær «The Royals»-stjernens sovende hjerteknuser, under en ferietur for mange år siden, satte Hurleys morsinstinkt virkelig inn.

Den vakre skuespilleren og modellen handlet så lynraskt at hun sammenligner seg selv med en av De tre musketerer.

- En gang vi var i Spania ålte en slange seg mot kurven Damian lå og sov i. Da jeg så det, hoppet jeg over et bord som d’Artagnan og kuttet hodet av slangen med en øks. Dette kan være verdt for andre å merke seg: Kom aldri mellom en løvinne og barnet hennes, sier hun, ifølge nettstedet.

Uncle Hugh ❤️

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

Den flotte 52-åringen har vært singel siden det ble slutt med fotografen David Yarrow sommeren 2014.

I 13 år var også Hurley kjæreste med Hugh Grant. Etter at forholdet tok slutt i mai 2000 beholdt de et nært vennskap.

Før ham var hun gift med den indiske forretningsmannen Arun Nayer (52) og forlovet med cricket-stjernen Shane Warne.

Liz og Arun var sammen i over åtte år og han var naturlig nok en stor del av livet til Damian, som har postet flere bilder av seg selv, stefaren og sin mor på Instagram.

Saken fortsetter under bildet.

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

Leter fremdeles etter «drømmemannen»

Damian og Liz, som er slående like, har alltid hatt et godt og nært forhold, og koser seg veldig i hverandres selskap.

- Han har måtte tåle å få en rekke dumme kallenavn gjennom årene. «D-Man» er det eneste jeg får lov å nevne nå. Vi ler sammen konstant. For det meste av stygge bilder av meg, avslører Hollywood-stjernen.

På spørsmål om hva hun håper sønnen har lært av henne, svarer hun følgende:

- Hvordan han skal svømme blant haier - de menneskelige haiene. Men han har også lært meg noe. Blant annet at menn er enklere enn kvinner. Det virker som om at mat, kos og søvn holder dem lykkelige, forklarer hun.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTER: Liz Hurley og Hugh Grant var et av Hollywoods heteste par. Her er de sammen på en filmpremiere i Los Angeles i 1999. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTER: Liz Hurley og Hugh Grant var et av Hollywoods heteste par. Her er de sammen på en filmpremiere i Los Angeles i 1999. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at filmstjernen ikke har vært så heldig i kjærligheten, har Hurley ikke gitt opp håpet om å treffe drømmemannen.

- Jeg har alltid likt mennesker som kan ting på et annet område enn mitt eget. Det har jeg alltid funnet attraktivt, sier hun til News.com.au, ifølge Contactmusic.com.

- Ektemannen min Arun, gikk for eksempel på Oxford og tok fysikk. Han var en vitenskapsmann. Jeg ville selv fått den dårligste karakteren på fysikk- og kjemi-eksamen på skolen, så jeg synes det er veldig fint når noen kan noe annet enn meg. Det liker jeg, sa hun til News.com.au i fjor høst.

EKS-MANNEN: I ni år var Liz sammen med den indiske tekstil-arvingen Arun Nayar. Fra 2007 til 2011 var de også gift. Her på Billy Elliot-premieren i London i 2005. Foto: NTB Scanpix
EKS-MANNEN: I ni år var Liz sammen med den indiske tekstil-arvingen Arun Nayar. Fra 2007 til 2011 var de også gift. Her på Billy Elliot-premieren i London i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg ble knust av hevnpornoen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer