Liz Hurley (51) viser frem sin utrolige bikinikropp

51-åringen får massiv skryt av følgerne på Instagram.

 Foto: Xposure
Foto: Xposure Vis mer

SEOGHØR.NO: Den smellvakre skuespilleren Elizabeth «Liz» Hurley har kanskje rundet 50 år, men likevel har hun en kropp mange ungjenter bare kan fantasere om.

Dette bekreftet hun tirsdag da hun delte et bikinibilde av seg selv med fansen på Instagram.

- Siste solstråler av sommeren på engelsk vis, skriver Liz under bildet hvor hun ligger på en sofa i solen iført en liten stripete bikini.

Last rays of summer, English style @elizabethhurleybeach #countrylife

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Den britiske Hollywood-stjernen, som i mange år jobbet som modell, fylte 51 år i sommer, men har uttalt at hun føler seg som en 14-åring.

Og tilbakemeldingene på bikinibildet har ikke latt vente på seg.

- Utrolig sexy! Du blir bare hottere og hottere, mener en.

- Vær så snill å gifte deg med meg.

- Du er verdens vakreste kvinne. Jeg elsker deg.

- Du tar pusten fra meg, Liz, kommenterer en annen.

- Den bikinien er veldig fin, men den ville sett bedre ut på gulvet ved siden av sengen min.

- Sexy! Det virker ikke som om du eldes i det hele tatt.

- Du ser bedre ut enn mange 20-åringer, skrytes det.

- Hva er treningsrutinen din og hva spiser du?

Leter etter drømmemannen

Sun in Herefordshire @elizabethhurleybeach #frillybikini

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Mandag postet også Hurley et bikinibilde av seg selv. Denne gangen et «selfie»: Selv om mange kanskje skulle tro det følger ikke den veldreide alenemoren, som for tiden er aktuell i TV-serien «The Royals», noen streng kostholds-diett for å bevare formen.

- Jeg må være forsiktig siden jeg har rundet 50 år, så jeg passer alltid på hva jeg spiser. Men jeg spiser likevel veldig mye mat.

- Jeg drikker ikke all denne grønne juicen og pulveret alle snakker om, og jeg tar sjelden vitaminer. Men jeg prøver å ikke spise så mye til middag, delte hun på TV-showet «The View» i november.

Saken fortsetter under bildet.

MANNEN I HENNES LIV: Liz er alenemor til sønnen Damian som var et resultat av en kort affære med forretningsmannen Steve Bing. Foto: Xposure
MANNEN I HENNES LIV: Liz er alenemor til sønnen Damian som var et resultat av en kort affære med forretningsmannen Steve Bing. Foto: Xposure Vis mer

Til tross for sin vellykkede karriere og sitt vakre ytre, har ikke kjærlighetslivet vært en dans på roser for Hurley.

Bare fire måneder etter skilsmissen fra Arun Nayar i juni 2011, fortalte hun en hel verden at hun var forlovet med cricket-stjernen Shane Warne (46).

Men tre år senere var også dette forholdet historie.

- Kjærlighet er ikke en bryter man bare kan slå av eller på, og selvsagt elsker jeg ham fortsatt. Vi er en del av hverandre historie, uttalte hun kort tid etter bruddet.

Det tok imidlertid ikke veldig lang tid før Hurley fant seg en ny mann. Denne gangen fotografen David Yarrow, som hun omtalte som en mann med integritet og sjarm.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-FORLOVEDEN: I litt over to år var Liz forlovet med Shane Warne, men paret rakk aldri å gifte seg.
EKS-FORLOVEDEN: I litt over to år var Liz forlovet med Shane Warne, men paret rakk aldri å gifte seg. Vis mer

Paret tilbrakte våren 2014 sammen før også de gikk hver til sitt.

I 13 år var også Hurley kjæreste med Hugh Grant (55). Etter at forholdet tok slutt i mai 2000 har de beholdt et nært vennskap, og Grant er også gudfar til Liz' sønn Damian (14).

Men den flotte «Austin Powers»-stjernen har ikke gitt opp håpet om å finne kjærligheten igjen.

- Jeg har alltid likt mennesker som kan ting på et annet område enn mitt eget. Det har jeg alltid funnet attraktivt. Ektemannen min Arun, gikk for eksempel på Oxford og tok fysikk. Han var en vitenskapsmann. Jeg ville selv fått den dårligste karakteren på fysikk- og kjemi-eksamen på skolen, så jeg synes det er veldig fint når noen kan noe annet enn meg. Det liker jeg, sa hun nylig til News.com.au.

EKS-KJÆRESTE: Liz Hurley og Hugh Grant var et av Hollywoods heteste par. Her er de sammen på en filmpremiere i Los Angeles i 1999. Foto: REUTERS
EKS-KJÆRESTE: Liz Hurley og Hugh Grant var et av Hollywoods heteste par. Her er de sammen på en filmpremiere i Los Angeles i 1999. Foto: REUTERS Vis mer

LES OGSÅ: Se så søt Liz Hurley var som barn