- Livvakter hentet elskerinner til ham

Ny bok avslører detaljer om Michael Jacksons liv.

NY BOK: Livvaktene til Michael Jackson står bak en ny bok som beskriver detaljer fra superstjernens liv. Foto: insight media/All Over Press
NY BOK: Livvaktene til Michael Jackson står bak en ny bok som beskriver detaljer fra superstjernens liv. Foto: insight media/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
HENTET ELSKERINNER: Livvaktene avslører at de flere ganger hentet elskerinner til ham. Foto: Splash News/ All Over Press
HENTET ELSKERINNER: Livvaktene avslører at de flere ganger hentet elskerinner til ham. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I juni slippes en ny bok som handler om popkongen Michael Jacksons liv, og i boken avslører superstjernens livvakter detaljer når det kommer til Jacksons kvinner.

Ifølge boken, som har navnet «Remember The Time: Protecting Michael Jackson In His Final Days», skal Jackson ha sendt livvaktene Bill Whitfield og Javon Beard for å hente elskerinner til ham.

Kvinnene skal ha bodd på et hotell som Jackson besøkte etter at barna hans hadde sovnet.

Det er New York Daily News som omtaler boken, og avisen skriver at Jackson hadde én kvinne som var ekstra spesiell. Hun gikk under navnet «Friend». Livvaktene skal flere ganger ha blitt sendt ut for å kjøpe dyre gaver til henne.

Kvinnens identitet er ukjent, men livvaktene avslører at hun snakket med en østeuropeisk aksent.

En annen av Jacksons kvinner gikk under navnet «Flower».

Livvaktene avslører også i boken at de flere ganger gikk flere måneder uten å få lønn. Men selv om flere av hendelsene som beskrives i boken, skal ikke Jacksons tidligere ansatte være ute etter å gi artisten et dårlig rykte.

- Det er ikke en bitter bok. De likte ham og elsket hans barn. Livvaktene beskriver noen som var omringet av tyvaktige managere og assistenter, forteller en som er ansatt i forlaget som boken gis ut på.

Jackson døde 25. juni 2009.

LES OGSÅ: Debbie Rowe giftet seg med Jackson-venn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer