Travis Barker:

Livstruende

Travis Barker åpner opp om sykehusoppholdet på Instagram.

INNLAGT: Travis Barker måtte få legehjelp tirsdag, og ble raskt lagt inn på et sykehus i Los Angeles. Foto: Doug Peters/Pa Photos/ NTB
INNLAGT: Travis Barker måtte få legehjelp tirsdag, og ble raskt lagt inn på et sykehus i Los Angeles. Foto: Doug Peters/Pa Photos/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kom nyheten om at Kourtney Kardashians (43) nybakte ektemann, Travis Barker (46), hadde blitt fraktet til sykehus i Los Angeles.

TMZ meldte at Barker ble innlagt på grunn av betennelse i bukspyttkjertelen, og at legene trodde at dette ble trigget av en endoskopi.

Det er imidlertid ikke før lørdag kveld at Barker selv uttaler seg om sykehusoppholdet. Det gjør han på Instagram-historie.

Foto: Skjermdumt / Instagram / Travis Barker
Foto: Skjermdumt / Instagram / Travis Barker Vis mer

Barker skriver at han fikk fjernet en liten polypp under en endoskopi mandag. Dette resulterte angivelig i en kritisk skade i bukspyttkjertelen - som igjen førte til en alvorlig livstruende akutt bukspysskjertelbetennelse.

I følge Norsk Helseinformatikk utvikles akutt bukspyttkjertelbetennelse, også kalt pankreatitt, raskt og kjennetegnes ved moderate til sterke smerter i øvre deler av magen.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Barker forteller at han kjente enorme smerter i magen etter middagen, samme dag som han gjennomførte endoskopien.

– Jeg er veldig takknemlig for at jeg har det mye bedre etter intensiv behandling, avslutter han posten.

Skummel uke

Kona tar også til Instagram-historie for å dele sine tanker rundt innleggelsen.

Foto: Skjermdump / Instagram / Kourtney Kardashian
Foto: Skjermdump / Instagram / Kourtney Kardashian Vis mer

- Åh, for en skummel og emosjonell uke. Helsen vår er alt og noen ganger tar vi det forgitt hvor fort den kan endres.

Videre forteller Kardashian hvor takknemelig hun er overfor gud som har helbredet ektemannen og takker alle legene og spesialistene på sykehuset.

LES OGSÅ: Kendall og Kylies ukjente storesøster

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer