Ed Sheeran:

- Livsstilen min forandret seg

Takker datteren for at han føler seg som et menneske.

BLE FORELDRE: Ed Sheeran og Cherry Seaborn har vært sammen siden 2015. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB
BLE FORELDRE: Ed Sheeran og Cherry Seaborn har vært sammen siden 2015. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB Vis mer
Publisert

I fjor høst ble Ed Sheeran (30) og kona Cherry Seaborn (29) foreldre for første gang da datteren Lyra Antarctica (10 mnd.) så dagens lys.

Duoen klarte å holde graviditeten hemmelig helt frem til fødselen, og da var det Grammy-vinneren selv som overrasket fansen med å avsløre den hyggelige nyheten på Instagram.

«En kjapp beskjed fra meg, som har noen personlige nyheter jeg vil dele med dere. Forrige uke, med hjelp av et fantastisk fødeteam, fødte Cherry vår vakre og sunne datter - Lyra Antarctica Seaborn Sheeran», delte han med sine 33 millioner følgere.

Ny sunn livsstil

Livet som småbarnsforeldre kan være hektisk og gå hardt utover nattesøvnen. Nå avslører derimot «Bad Habits»-stjernen at datteren har hatt en svært positiv innvirkning på hverdagen hans.

Da Sheeran nylig gjestet «The Late Show» påpekte programlederJames Corden (42) at musikeren så fantastisk godt ut, og videre ville han vite om 30-åringen hadde begynt på noen form for diett, skriver People.

- Etter at jeg ble far så har livsstilen min forandret seg. I stedet for å legge meg klokka 06, så står jeg opp klokka 04, delte han lattermildt, og fortsatte:

PRØVER SEG: Selv om det var verdensdagen for mental helse Prins Harry og Ed Sheeran først og fremst skulle belyse, hadde sangeren også et annet tema han ønsket å sette fokus på. Video: Instagram/sussexroyal /Rød Løper Vis mer

- Det føles som om det er slik livet er ment å være. Det er fantastisk. Dagene mine er strukturerte. Jeg er sunnere enn jeg noen gang har vært tidligere. Jeg trener hver dag.. Jeg tilbringer utrolig mye tid hjemme og lager musikk. Jeg føler meg som et menneske. Det er godt.

Videre fortalte småbarnsfaren at datteren også inspirerte han til å plukke opp gitaren igjen. Artisten la nemlig fra seg instrumentet en periode etter at han hadde fullført Divide-turneen sin i 2019.

- Jeg rørte faktisk ikke gitaren på mange måneder etter turneen. Jeg hadde en liten selvtillits-krise og ville ikke jobbe, forklarte han, ifølge nettstedet.

Uvanlig babynavn

Men dette forandret seg altså etter at han ble far.

- Da Lyra ble født plukket jeg den opp igjen og begynte å synge for henne.

Flere har bitt seg merke i det uvanlige navnet Ed Sheeran og kona valgte til datteren. Tidligere denne måneden åpnet han opp om hvorfor det nettopp ble Lyra Antarctica.

- Jeg skjønner at noen synes at det er et ganske rart navn, innrømmet sangeren da han gjestet det britiske morgenshowet «Lorraine», ifølge People, og fortsatte:

KIM KARDASHIAN: Kim Kardashian røpte denne uken mulig navn på det kommende barnet, og navnet overrasker! Vis mer

- Men kona mi heter Cherry, og hun er den eneste Cherry jeg noen gang har møtt. Og jeg tror at hun er den eneste Cherry som hun noen gang har møtt også - og det liker jeg.

Videre forklarte han at de ønsket å gi datteren et navn som var unikt, slik at også hun ville være den eneste som bar navnet. Sheeran røpet også at de fikk inspirasjon til datterens mellomnavn, Antarctica (Antarktis på norsk journ.anm.), etter en tur til kontinentet like før kona ble gravid.

- Jeg har i utgangspunktet turnert på hvert eneste kontinent, men jeg har aldri vært på Antarktis, så det var alltid på listen vår. Vi dro dit i 2019, og det var bare utrolig. Det mest fantastiske stedet på jorden.

LES OGSÅ: Babylykke for «Farmen»-profilen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer