Livsfarlig sabotasje

En tikronesmynt satte kjepper i hjulene for turnébussen til D.D.E.

AVLYSER: D.D.E. gjør endringer i den tradisjonelle juleturnéen, og nøyer seg i år med kun fem dager i Trondheim. Foto: Arne Nordtømme/Se og Hør
AVLYSER: D.D.E. gjør endringer i den tradisjonelle juleturnéen, og nøyer seg i år med kun fem dager i Trondheim. Foto: Arne Nordtømme/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Bremsene på en D.D.E.-trailer ble blokkert med en tikronesmynt. Den folkekjære namsosgruppa har politianmeldt saken.

- Hvis noen hater D.D.E. så voldsomt, så er det skremmende, sier vokalist Bjarne Brøndbo til Dagbladet, men håper tilfellet er en dårlig spøk fremfor et drapsforsøk.

Bandets trailer med sjåfør og band-crew var centimeter fra å treffe fjellveggen, da bremsene på det 30 tonn tunge kjøretøyet sluttet å virke mellom Kvinesdal og Flekkefjord søndag morgen. D.D.E.-medlemmene hadde tatt fly fra Stavanger til Trondheim og fikk først høre om sabotasjen da de landet.

Bremseslangen mellom trekkvogna og tilhengeren var blokkert med en tikronesmynt, og D.D.E.-medlem Bård Jørgensen kaller det et rent drapsforsøk.

- Bare flaks og en dyktig sjåfør hindret at liv gikk tapt, sier han.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer