- Livredd puppene skulle sprekke

Den norske modellen fryktet det absolutt verste - på TV... Se video!

OVERRASKET: - Som modell er min oppgave å stå foran kamera ferdig sminket, mens andre bestemmer hva jeg skal ha på meg og slike ting. Men jeg har aldri hørt om noen som har gjort en shot med dopapir, sier Linni Meister i programmet «Linni». Foto: TV 2
OVERRASKET: - Som modell er min oppgave å stå foran kamera ferdig sminket, mens andre bestemmer hva jeg skal ha på meg og slike ting. Men jeg har aldri hørt om noen som har gjort en shot med dopapir, sier Linni Meister i programmet «Linni». Foto: TV 2 Vis mer
Se klippet fra søndagens «Linni»-episode nederst i saken!

SEHER.NO: Søndag er det premiere på TV 2s nye underholdningskanal, TV 2 Bliss. Samme dag får du den første smakebiten på dokussåpen om glamourmodellen Linni Meister (24). I den første episoden får TV-seeren blant annet være med Linni på fotoshot.
 
- Folk tror det er veldig lett å være modell, men det er jeg et levende bevis på at i hvert fall ikke er riktig. Denne gangen fikk jeg beskjed om å ta tak i strømpebuksa og dra den over puppene mine. Så da måtte jeg jo bare gjøre det da, forteller den norske modellen i programmet.

Men alt gikk ikke så vel som den blide 24-åringen håpet på. Hør bare:

- Det føltes som om puppene kom ut av ryggen, og det var sikkert like før det skjedde også. Jeg var livredd for at puppene skulle sprekke. Det kom ikke noe blod til dem, du vet - når man presser alt man kan på en ballong, da skjer det at den plutselig sprekker. Og slik føltes det. Det var smerte, smerte, merte. Du må ikke tro det er lett å være modell altså, sier hun.

Den nye TV 2-serien handler om Linni Meisters liv som småbarnsmor, og hennes comeback i bransjen etter å ha vært hjemme med sønnen Dennis i syv måneder. I den første episoden får man også et innblikk i hvordan det er bli tatt bilder av kun ikledd noen remser med dopapir...

- Som modell er min oppgave å stå foran kamera ferdig sminket, mens andre bestemmer hva jeg skal ha på meg og slike ting. Men jeg har aldri hørt om noen som har gjort en shot med dopapir. Jeg er veldig spent på hvordan bildene kommer til å bli, det ser jo bare ut som en syk kjole, mener Linni Meister.

Det har ikke lyktes Seher.no å komme i kontakt med Linni Meister fredag etter middag.

«Linni» ser du på TV 2 Bliss søndager klokka 20.00.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Blottet rumpa da brudekjolen falt av

Se klipp fra søndagens «Linni»-episode her:
[obj:media:9100]