Livredd Oprah flykter fra flammene

Pakket tingene sine, og forlot millionvillaen.

PAKKET SAMMEN: Oprah Winfrey tok ingen sjanser, og flyktet fra huset sitt i Montecito. Flammene nærmer seg nemlig med stormskritt. Foto: AP
PAKKET SAMMEN: Oprah Winfrey tok ingen sjanser, og flyktet fra huset sitt i Montecito. Flammene nærmer seg nemlig med stormskritt. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skogbrannene i Santa Barbara er nå så tett på talkshow-vertinnen Oprah Winfrey at hun har valgt å pakke sine ting og forlate huset sitt i Montecito i California.

Flammene, som er meget voldsomme og helt ute av kontroll, er nemlig ikke lenger unna enn et par kilometer fra Winfreys millionvilla.

Flyttemenn har allerede ankommet til stedet, og pakker nå møbler og verdier sammen - slik at hun ikke mister det. Selv har Oprah allerede ankommet Chicago, der hun er travelt opptatt med å opptakene til det populære talkshowprogrammet, skriver US Magazine.

Byen, som også huser stjerner som Michael Douglas og Rob Lowe er i faresonen for de enorme brannene, mener myndighetene. Alle må dermed gjøre seg klare til åevakuere dersom flammene nærmer seg ytterligere.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er så glad!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer