FRYKTET INNBRUDD: Linni Meister og samboeren Olav Tvenge våknet av høye lyder natt til onsdag da tyver tok seg inn i nabohuset.  Foto: Andreas Fadum
FRYKTET INNBRUDD: Linni Meister og samboeren Olav Tvenge våknet av høye lyder natt til onsdag da tyver tok seg inn i nabohuset. Foto: Andreas FadumVis mer

Livredd Linni ble vekket av frekke tyver

Linni fant frem balltreet da hun hørte vinduet knuse.

SEOGHØR.NO: «Skal vi danse»-stjerne, blogger og modell, Linni Meister (28) og samboeren Olav Tvenge (30) våknet av lyder som tydet på at noen prøvde å bryte seg inn i huset deres natt til onsdag.

- Herregud! Våknet til den sykeste lyden, og vi var helt sikre på at det var noen som knuste vinduet vårt for å bryte seg inn, så vi tok med balltre og annet «diverse» for å sjekke det ut, og det var da vi fant ut at det var nabohuset!

«Nå er det stappfullt med politi der og et politihelikopter som sirkler rundt her.. Sykt! What a night ! Cred til politiet som kom med en gang!», skriver Linni på sin egen Instagram-konto @meisterlinni.

28-åringen forteller at det første hun fryktet da hun trodde tyvene var hos dem, var sønnens sikkerhet.

- Jeg ble livredd, og det første jeg tenkte på var å beskytte sønnen min, Dennis. Han sov heldigvis gjennom hele dramatikken, forteller Linni til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Vil redusere puppene