BABYLYKKE: Coleen og Wayne Rooney venter deres første barn i oktober.  Foto: All Over Press
BABYLYKKE: Coleen og Wayne Rooney venter deres første barn i oktober. Foto: All Over PressVis mer

- Livredd jeg ikke kunne bli gravid

Coleen Rooney ble sjokkert da hun fikk beskjed om at hun ventet barn...

SEHER.NO: I april bekreftet fotballstjernen Wayne Rooney (23) og hans kone Coleen (23) at de venter deres første barn sammen.

Paret, som giftet seg i fjor sommer, vet fortsatt ikke om det blir en gutt eller jente, men gleder seg veldig til nedkomsten, som er ventet i oktober.

I et ferskt intervju med Sunday Mirror forteller imidlertid Coleen at hun lenge fryktet at hun ikke kunne bli gravid. Årsaken er at moren hennes, Colette, slet lenge med å få henne, og måtte tilslutt ty til kunstig befruktning.

- Noen ganger tar folk det for gitt at de kan få barn, men det er ikke alltid slik. Moren min forsøkte i syv år før hun fikk meg. Hun måtte gjennom utallige operasjoner og tilslutt måtte hun ty til kunstig befruktning. Derfor tenkte jeg at det kanskje kunne skje med meg. Jeg lurte på om det var arvelig. Så jeg er bare ufattelig lykkelig for at jeg er gravid nå. Jeg føler meg veldig heldig som kan få barn og forhåpentligvis vil babyen være sunn og frisk, sier den vordende moren.

23-åringen innrømmer at hun nesten ikke kunne tro det, da hun fant ut at hun ventet barn, og avslører at hun tok hele ti graviditetstester før hun gikk til legen.

- Jeg tok en hel haug med tester. Jeg kjøpte til og med en test som skal kunne fortelle hvor mange uker du er på vei. Men jeg kunne rett og slett ikke tro det. Selvfølgelig ble jeg overlykkelig da jeg tilslutt skjønte det, men det var rart, fordi jeg ventet ikke å bli gravid. Så da testen viste seg å være positiv var jeg ganske sjokkert, sier hun.

Coleen traff Wayne Rooney allerede som 16-åring, og forholdet deres har vært et av de mest omtalte i Storbritannia de siste årene. 23-åringen er i dag en av landets rikeste unge kvinner, og har en karriere de fleste bare kan drømme om.

I disse dager er hun travelt opptatt med å lansere en ny smykke- og klokkekolleksjon for Argos, men 23-åringen innrømmer at babyen kommer til å få førsteprioritet fremover.

- Jeg vil tilbringe kvalitetstid hjemme med familien og gi så mye kjærlighet og støtte jeg kan til Wayne og babyen. Det er det jeg gleder meg til, sier hun.

Fotballfruen forteller også at hun nå ønsker å holde familielivet mer privat.

- Jeg skal ikke gjøre noen fotoshoots med babyen - ingenting. Jeg vil at familielivet vårt skal være så normalt og privat som mulig. Det er en personlig avgjørelse. Vi vil at babyen vår skal ha et normalt liv. Jeg har lyst til å fortsette med arbeidet mitt, men fremover er hovedfokuset å være en god mor, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Graviditet ingen hindring!