«Skal vi danse»

- Livredd for skade

Andreas Wahl ble brått en favoritt for mange i årets dansekonkurranse.

IMPONERTE: Andreas Wahl svinger seg med Mai Mentzoni i år, til gode tilbakemeldinger fra både dommerne og fansen. Foto: Espen Solli / TV 2
IMPONERTE: Andreas Wahl svinger seg med Mai Mentzoni i år, til gode tilbakemeldinger fra både dommerne og fansen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hadde det ikke vært for «Skal vi danse», hadde tvilsomt vitenskapsmann Andreas Wahl (37) ikledd seg paljetter på en parkett. Fysikeren og tv-profilen har blitt et kjent fjes for mange, men det er gjerne iført vernebriller eller i dialog med forskere han har vært mest synlig.

Søsknene hans har opp gjennom livet vært gode dansere, men han har aldri selv vært den personen som har dratt i gang dansegulvet.

- Jeg har danset, men det har vært i de sene nattetimer etter noen øl, flirer han.

Favorittstempel

Han avkrefter at deltakelsen er i forbindelse med en kommende episode av «Folkeopplysningen» på NRK, men sier samtidig at han kan si hva han vil om det uten at ryktene om akkurat det stanser.

Han er ikke spesielt sjenert, men dans har bare aldri vært hans greie. Det har riktignok endret seg de siste månedene. Wahl er nemlig blant årets favoritter, og ligger særdeles godt an på oddsen. Det hadde han ikke sett for seg da han takket ja.

- Det er veldig gøy å føle at vi får det til, og tilbakemeldingene har vært hyggelige. Det var et par stykker som sa tydelig fra at de sluttet å følge meg da jeg kunngjorde at jeg skulle være med, men det virker som flertallet synes det er overraskende, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer