Livredd for naken-skandale

- Miss Farley prøver å blokkere min klient fra å distribuere bilder av henne, men bildene tilhører min klient...

NAKENBILDER: Farleys ekskjæreste, Tom Lippolis, tok nakenbilder av Farley både før og etter operasjonene. Nå er Jenni livredd for at bildene skal komme ut. Foto: All Over Press
NAKENBILDER: Farleys ekskjæreste, Tom Lippolis, tok nakenbilder av Farley både før og etter operasjonene. Nå er Jenni livredd for at bildene skal komme ut. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Populariteten til «Jersey Shore»-stjernen, Jenni «Jwoww» Farley (25), har den siste tiden skutt i været, takket være hennes opptreden foran kameraet i reality-serien.

Men med store oppturer, følger gjerne store nedturer. Nå er MTV-stjernen livredd for at nakenbilder av henne skal publiseres. Det skriver nettstedet RadarOnline.com.

Nakenbildene viser både Farley før og etter hennes andre brystoperasjon og fettsuging. I etterkant av operasjonene mottok Farley mye skryt for hennes nye kropp, som nettstedet FitPerez.com kalte helt utrolig.

Nå har reality-stjernen møtt opp i retten, i et forsøk på å hindre hennes ekskjæreste, Tom Lippolis, fra å spre bildene.

Lippolis advokat, Jeffery I. Baum, hevder på sin side at Farley ikke har noen rettigheter når det gjelder bildene. Grunnen er at de ble tatt på Lippolis' mobiltelefon med Farleys samtykke.

- Miss Farley prøver å blokkere min klient fra å distribuere bilder av henne, og prøver å få retten med seg på dette. Vi har svart med å gå til motsak, der vi ønsker å få dommeren til å henlegge hennes sak. Det er fordi bildene tilhører min klient, og de ble tatt med Miss Farleys samtykke for over et år siden, sier Baum til RadarOnline.com.

Reality-stjernen skal være desperat i sitt forsøk på å unngå en naken-skandale.

- Vi mener bildene ikke vil gjøre Farley noen skade, og Mr. Lippolis bør ikke hindres fra å gjøre hva han vil med dem, forklarer Baum.

Det er hevdet at stjernen ble tilbudt nærmere 2.4 millioner kroner for å posere naken for Playboy i 2010, noe hun skal ha takket nei til.

- Hun er livredd for at disse fotografiene skal komme ut, nå som hun har etablert seg som en reality-stjerne, sier en kilde til nettstedet.

Nakenbildene av «Jersey Shore»-stjernen viser kroppen hennes både før og etter operasjonene. Det er bildene som ble tatt før inngrepene Farley er mest redd for at skal publiseres.

- Bildene viser hvor mye som har blitt gjort med kroppen hennes den siste tiden, og hun ser fantastisk ut i «etterpå»-bildene, som viser kroppen hennes etter kirurgien. Det er «før»-bildene som hun er engstelig for at skal komme ut.

Forholdet mellom Farley og Lippolis tok slutt, da bilder av at Farley kysset en 35 år gammel lastebilsjåfør ble publisert på nettet. Det førte til at Lippolis umiddelbart flyttet ut fra leiligheten det tidligere paret delte.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun har en helt utrolig kropp