MYSTISK KUL: Amy Winehouse' venstre kinn er betydelig større enn det høyre... Foto: Stella Pictures
MYSTISK KUL: Amy Winehouse' venstre kinn er betydelig større enn det høyre... Foto: Stella PicturesVis mer

Livredd for mystisk hevelse

Amy Winehouse har en smertefull, mystisk kul i ansiktet.

SEHER.NO: Amy Winehouse (24) prøvde å skjule det venstre kinnet sitt for fotografene da hun flyttet inn i sitt nye hjem i Øst-London i helgen.

Kinnet var fullstendig hovnet opp og under sminken kunne man se tydelige spor av kraftige blåmerker...

Winehouse prøvde å late som ingenting, men en nær venn av henne fortalte News of The World at Amy var svært bekymret, og at hun hadde fått en akuttime hos legen kvelden i forveien.

- Hun lider av en hudinfeksjon, kanskje en allergisk infeksjon, fortalte vennen.

News of The Worlds doktor Hilary Jones tror lite på den forklaringen.

- Den mest sannsynlige forklaringen tror jeg er at hun har fått et direkte slag, enten ved et uhell eller overlagt. En hudinfeksjon hadde ikke ført til så store hevelser.

- Det kan ha vært at Amy har gått på en dør eller fallt, noe som er svært sannsynlig med tanke på hennes narkotikamisbruk, fortsetter doktor Jones.

En talsperson for Amy Winehouse har en helt annen forklaring:

- Amy har fått diagnosen brannkopper, noe som kan være svært smittsomt. Av den grunn har hun blitt satt på antibiotika og det er mulig at hun må holde seg hjemme alene i noen dager fremover.

Brannkopper er en hudinfeksjon som skyldes bakterier. Den smittede får kløende blemmer på huden, men hevelser er ikke en kjent reaksjon.

Samtidig meldes det at Amys platesjefer kommer til å beordre henne tilbake på rehab i løpet av kort tid. Denne gangen er hun nødt til å bli der til hun er mye friskere.

Sist gang Winehouse var på rehab var i januar. Da hadde man sett en video av henne der hun røyket crack samtidig som hun var høy på kokain, ecsasty og valium. Til tross for den livsfarlige blandingen og et svært alvorlig dopproblem, ble oppholdet kortvarig. Etter bare to uker forlot hun klinikken for å opptre på Grammy Awards via satelitt. Hun vant hele fem priser.

Etter Grammyutdelingen har misbruket kommet fullstendig ut av kontroll igjen.

- All optimismen etter Grammyutdelingen er borte nå, sier en kilde nær artisten.

Amys ektemann Blaker Fielder-Civil (25) måtte nylig sy 50 sting i armer og ben etter at han skadet seg selv i Pentonville fengselet i Nord-London.

- Han er gal av lengsel etter Amy, og han blir meget frustrert over at hun ikke en gang dukker opp til avtalt tid når hun skal besøke ham.

LES OGSÅ: Rettssaken utsatt for Amy

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.