LIVREDD: Victoria skal være livredd for de stadige jordskjelvene som forekommer i LA, og frykter nå for barnas sikkerhet.  Foto: All Over Press
LIVREDD: Victoria skal være livredd for de stadige jordskjelvene som forekommer i LA, og frykter nå for barnas sikkerhet. Foto: All Over PressVis mer

Livredd for jordskjelv

Victoria Beckham vurderer nå å flytte fra LA...

SEHER.NO: Det er snart to år siden Victoria (35) og David Beckham (33) tok med seg familien og flyttet fra London til LA.

Men til tross for at paret har slått seg stort opp i filmbyen og er blant Hollywoods mest ettertraktede stjerner, vurderer Posh nå å flytte, skriver Daily Mail.

Årsaken skal være de stadige jordskjelvene i området hvor de bor.

Ifølge venner av Spice Girls-stjernen skal hun være livredd for familiens sikkerhet, og har nå bestemt at både hun selv, David og sønnene skal gjennomgå simulator-behandling for å lære å håndtere en mulig katastrofe.

- Victoria og guttene har fått behandling i en simulator, slik at de kan være forberedt dersom det skulle komme et stort jordskjelv. Hun ante ikke at skjelvene kom så ofte, forteller en kilde.

Men selv om familien nå får ekspert-hjelp, vurderer altså Posh å flytte fra LA.

- Hun er ikke sikker på om hun har lyst til å bo der så veldig mye lenger, forteller kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg var ikke utro!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.