Livredd for at hun ikke kan få barn

- Å Gud, hva gjør jeg? spør realitystjernen Khloe Kardashian.

FÅR TRØST: - Det ordner seg. Hvis noe er galt vil ikke det påvirke noe av det vi gjør sammen som par uansett, sier Lamar Odom om Khloe Kardashians graviditetsbekymringer. Foto: All Over Press
FÅR TRØST: - Det ordner seg. Hvis noe er galt vil ikke det påvirke noe av det vi gjør sammen som par uansett, sier Lamar Odom om Khloe Kardashians graviditetsbekymringer. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Realitystjernen Khloe Kardashian (26) er «vettskremt» for muligheten av at hun ikke skal kunne få barn. Årsaken er at hun foreløpig ikke har klart å bli gravid, selv om hun og mannen, basketball-spilleren Lamar Odom (31), har forsøkt å lage barn i over ett år.

Ifølge Contactmusic har de to gjort sitt ytterste i håp om å få en liten baby helt siden de giftet seg i september 2009. Nå er Khloe redd for at hun rett og slett ikke kan få barn.

- Det er skremmende. Å Gud, hva gjør jeg hvis jeg fysisk sett ikke kan få barn?, sier hun i reality-showet «Khloe and Lamar», ifølge nettstedet.

I programmet skal brunetten uttrykke sterk bekymring for de siste rundene med fertilitetstester, men mannen hennes - som har barna Destiny (12) og Lamar jr. (8) - fra et tidligere kjærlighetsforhold, er mye mer avslappet når temaet kommer opp.

- Det ordner seg. Hvis noe er galt vil ikke det påvirke noe av det vi gjør sammen som par uansett, mener han.

Tross sine seneste kommentarer: Nylig insisterte den amerikanske realitystjernen på at hun ikke er redd for å forbli barnløs resten av livet. Hun er nemlig komfortabel med å overlate sitt eget liv til skjebnen, avslørte hun da.

- Jeg er ikke desperat etter å få barn. Vil jeg ha barn? Ja. Men jeg er veldig glad for bare å være sammen med Lamar også. En baby ville tilført oss så mye, men akkurat nå er jeg veldig fornøyd med hvordan ting er. Folk tror jeg ville solgt håret mitt for en baby, har hun uttalt, ifølge Contactmusic.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han spurte om han kunne fri til henne