- Livredd for at brystene var for store

Samantha Fox trodde de store brystene ville ødelegge karrieren.

REDD FOR KARRIEREN: Samantha Fox startet som glamourmodell, og fryktet at brystene skulle skape problemer for sangkarrieren.  Foto: Andreas Fadum
REDD FOR KARRIEREN: Samantha Fox startet som glamourmodell, og fryktet at brystene skulle skape problemer for sangkarrieren. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Før sangkarrieren tok av, ble Samantha Fox (50) kjent for en rekke frekke modellbilder. Bare 16 år gammel poserte hun blant annet toppløs i avisen The Sun, og har siden vært kjent for sine flotte former.

Før gjennombruddet trodde derimot Fox at brystene skulle være en hindring i karrieren. Det skriver avisen The Mirror.

Saken fortsetter under bildet.

Fant kjærligheten i Norge

I 1986 ble Samantha verdensstjerne over natten med singelen «Touch Me». På den tiden var hun kjent som en av de drøyeste stjernene som spilte mye på sex. Men hun innrømmer at tidene virkelig har forandret seg.

- Da jeg begynte i 1986 var det vanskelig for kvinner å vise sin seksualitet fritt og være komfortabel med det. Nå ser du artister som Miley Cyrus, Rihanna og Lady Gaga … Ting har forandret seg så mye siden 80-tallet, har hun tidligere sagt til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

GJENNOMBRUDDET: I 1986 slo Fox gjennom verden over med sangen «Touch Me».  Foto: Zuma Press
GJENNOMBRUDDET: I 1986 slo Fox gjennom verden over med sangen «Touch Me». Foto: Zuma Press Vis mer

Ifølge avisen vil Samanthas nye bok inneholde høydepunkter fra både karrieren og privatlivet. I 2003 overrasket Fox fansen, da hun sto frem som lesbisk og fortalte om sitt mangeårige forhold til manageren sin, Myra Straton.

Samantha skal ha vært knust etter Myras død i fjor, men i sommer bekreftet 1980-talls stjernen til Se og Hør, at hun har funnet lykken på ny med norske Linda Olsen (42) fra Østfold.

Fox er for tiden også en av stjernene i den britiske kjendisversjonen av realityprogrammet «Big Brother». I tillegg til arbeid med nytt album og den nye boken, har Fox fortalt Se og Hør at hun vil tilbringe mye tid hos kjæresten Linda, som bor på Hvaler.

LES OGSÅ: Sang foran sin norske kjæreste

FANT KJÆRLIGHETEN: Samantha Fox har funnet tonen med norske Linda Olsen.  Foto: Privat
FANT KJÆRLIGHETEN: Samantha Fox har funnet tonen med norske Linda Olsen. Foto: Privat Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer