- Livredd for å snuble i danse-trappa

TV-stjernen tviholder seg til gelenderet. Se video!

NERVER: Marthe Sveberg Bjørstad innrømmer at hun var litt nervøs etter at hun hadde takket ja til programlederjobben i «Skal vi danse». Torsdag var hun blant kjendisgjestene på avslutningsfesten til «Happy Day».  Foto: Anders Myhren/Seher.no
NERVER: Marthe Sveberg Bjørstad innrømmer at hun var litt nervøs etter at hun hadde takket ja til programlederjobben i «Skal vi danse». Torsdag var hun blant kjendisgjestene på avslutningsfesten til «Happy Day». Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Marthe Sveberg Bjørstad snakker om nerver og «Skal vi danse»-jobben nederst i saken!

SEHER.NO:  TV-profil Marthe Sveberg Bjørstad (32) har for tiden stor suksess som programleder for «Skal vi danse» på TV 2.

32-åringen, som leder sendingene med Kristian Ødegård, tok over jobben etter Pia Lykke (35), som ble gravid under fjorårets sesong.

«Skal vi danse»-jobben er imidlertid ikke tv-profilens første programlederrolle. Bjørstad var også programleder for fjorårets sesong av «Norske Talenter» på TV 2. I tillegg har hun vært programleder for «Superkviss» og «Fin Fredag» på NRK Super. 

Men selv om hun har opparbeidet seg en solid tv-karriere og har mye erfaring, innrømmer 32-åringen overfor Seher.no at hun er litt redd for at noe skal gå galt under danse-sendingene.

- Jeg var livredd for trappa, men det går bra enn så lenge. Jeg holder meg litt fast i gelenderet hver gang jeg begynner, bare for sikkerhets skyld. Ellers er vel det verste som kan skje at man snubler i ordene, eller setter over til feil ting. Men det får være greit tenker jeg, humrer hun til Seher.no.

TV-stjernen, som var blant kjendisgjestene på avslutningsfesten for TV 2-programmet «Happy Day» torsdag,  innrømmer også at hun fikk nerver da hun det gikk opp for henne hva slags jobb hun hadde takket ja til.

- Først, da jeg sa ja, synes jeg bare det var helt fantastisk. Men så blir man alltid litt nervøs når det nærmer seg premieren. Og da jeg merket hvor mye fokus det var på det, ble jeg enda mer nervøs, noe man så på premieren. Men det er bra det, man skal utfordre seg selv, humrer hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Dette ble for mye for TV-stjernen


Marthe Sveberg Bjørstad snakker om nerver og «Skal vi danse»-jobben nedenfor:[obj:media:9125]