- Livredd for å legge på seg

Kim Kardashian kjemper mot babyvekten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (32) er kjent for sine flotte former, men nå som hun venter barn er kroppen i forandring. Realitystjernen har fått mye oppmerksomhet for sitt sexy image, og nå skal hun være livredd for å legge på seg for mye under svangerskapet.

Etter at hun ble gravid har 32-åringen fått smaken på søtsaker, og trener daglig for å unngå kiloene. 

- Kim spiser for to. Hun har bare lyst på søte ting som kaker og iskrem. Hun trener mye for å unngå å se ut som en gravid ballong, sier en kilde nær stjernen til HollywoodLife.com. 

I et nytt intervju forteller Kardashian at graviditeten kom som en positiv overraskelse fordi hun, i likhet med søsteren Khloé, har hatt problemer med å bli gravid. 

- Khloé har vært veldig åpen om fruktbarhetsproblemene, mens jeg var mer lukket selv om jeg har hatt de samme problemene. 

Mange venter nå på at Kim skal gifte seg med kjæresten Kanye West (35), men problemet er bare at hun fortsatt er gift med basketballspilleren Kris Humphries. Eksene kommer ikke til enighet om skilsmissen og møtes stadig i retten. 

De to var bare gift i 72 dager, og mange trodde Kardashian kun giftet seg for å få gode seertall på realityshowet sitt, noe hun selv benekter.

- Det er to år siden jeg giftet meg, og det er veldig tøft for jeg vil fremover med livet mitt. Jeg vil virkelig komme meg videre, sa Kim under et intervju med radioshowet «Sway in the Morning». 

Den vordende moren håper hun kan gifte seg med Kanye i fremtiden, men har ikke hastverk. 

- Jeg er så fornøyd med livet akkurat nå. Vi er så lykkelige. Vi vil absolutt gifte oss en dag, men jeg har det ikke travelt.LES OGSÅ: - Gir hverandre ringer foran familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer